- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Ben o kiloya inmek için neler yaptım bir bilsen aç gezdim açKahve __Kokusu ayyy o ne güzel kilo öyle ben de istiyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kiloya inmek için neler yaptım bir bilsen aç gezdim açKahve __Kokusu ayyy o ne güzel kilo öyle ben de istiyorum :))
İkinci yer neresiHelal olsun kuzum ne demek iyi tatiller keyifli bol anılarınız olsun
Kıs senden aldılar mı yoksam bizi bırakıp gettin
Ben de aynı senin gibiyim iki yeri yönetemiyorum
Hee günlük 1 000 dolar .Helal olsun kuzum ne demek iyi tatiller keyifli bol anılarınız olsun
Kıs senden aldılar mı yoksam bizi bırakıp gettin
Ben de aynı senin gibiyim iki yeri yönetemiyorum
Kızın canlı dersi ödevleri küçük sıpamİkinci yer neresi
Ooo zarar ettin 3 gün de o zamanHee günlük 1 000 dolar .
İnşaallah canım bol eksilerimiz olur ve kırmızı takım kaptanı bizim takımdan çıkarHepimize hayirli ugurlu olsun kaptancim
Himm İyi bakalımKızın canlı dersi ödevleri küçük sıpam
Tabi tabi bu akşam arkadaşıma gidiyorum, sence bende o göz var mı. Şekersiz 21 gün yapmis insanim 1 hafta tutamammi kendimiAijoo bu hafta ikramlar gezmeler varmı yoksa şansız bir haftada miyim ikram gelirse tutma bak cok ayıp nimet geri cevirilmez
Yaa kolay gelsin o zamanYasli bakiminda çalışıyor canım evine yardıma gittiği kadin
Teşekkür ederim canım bende bu aralar çok yoğunum iş ev ders derken kendime zaman ayıramıyorum hiç o yüzden yarışmaya bende katılmıyorumSaracim 9 lara inmişin cok tebrik ederim
Bende tam inecekken geri ciktim
Şu ara hic bisey icimden gelmiyor cnm
Bilmiyorum ki üye olurken hangi kafadaydım kızımın bıngıldagi erken kapanmıştı o zaman üye oldum sanırım 3 aylıkken kapandıK KarlarKralicesi niye korkulu anne oldun?
Sağol canım benim inşallah 8 leride görürüm sonra 7 leri sonra 6 larıAy Allah bağışlasın
Canım tebrikler 90lar gelmiş sıra 80lerde
Kahve __Kokusu canım mavi kaptanlığın hayırlı olsun
Gün-de 1 fincan yeşil çay içiyorum turşu çok nadir yerim spor gün de 40dk yürüyüş yapıyorum görünürde var zayıflamam sıkılastim sanirim ama tartı da malesefCanım ödem çayı yapıyor musun? Maydonoz yeşillik tüketiyor musun? Turşu vs? ☺
Ben de deliler gibi acı biber turşusu yedim sırf tuvalet için ama daha yemeyeceğim. Midem delinecekti resmen yine de işe yaramadıGün-de 1 fincan yeşil çay içiyorum turşu çok nadir yerim spor gün de 40dk yürüyüş yapıyorum görünürde var zayıflamam sıkılastim sanirim ama tartı da malesef
Ben daha önce de bi kez böyle olmuştum sonra birden 2 3 kilo düştüm umudum öyle olmasiBen de deliler gibi acı biber turşusu yedim sırf tuvalet için ama daha yemeyeceğim. Midem delinecekti resmen yine de işe yaramadı
İnşallah canım. Biber turşusu yemek yerine yemeklere toz acı biber dökmeye karar verdimBen daha önce de bi kez böyle olmuştum sonra birden 2 3 kilo düştüm umudum öyle olmasi