Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna benzer bir olay daha once kkdan tanisip kurduğumuz watsap grubunda yasadim. Herkes aynı gün birden gruptan çıkmıştı. Ben ve 2 kişi kaldik. İstenmeyen kişinin ben oldugumu anladim ve cok aglamistim aklima geldi şimdi
Burada da öyle olacak galiba
Yani gidenler bir kişi yüzünden mi gidiyor nazara geldi bizim takımBurada da öyle olacak galiba
Ay gerçekten sinirlerim bozuldu
Keşke böyle olmasaydı... herkesi severdim benBuna benzer bir olay daha once kkdan tanisip kurduğumuz watsap grubunda yasadim. Herkes aynı gün birden gruptan çıkmıştı. Ben ve 2 kişi kaldik. İstenmeyen kişinin ben oldugumu anladim ve cok aglamistim aklima geldi şimdi
Merhaba ben buralardayım ama hiç tanişmadik sanırımSelammm kizlarr napiyosunuz nasılsınız ?? Kimler var
Ben burda olduguma gore sorun yok gibi ne dersinBurada da öyle olacak galiba
Ay gerçekten sinirlerim bozuldu
Sen daha uzgunsun tahmin edebiliyorum. Ben sadece o günü tekrar yaşıyor gibi hissettim. Konunun benle ilgili olmadigini biliyorumBen burda olduguma gore sorun yok gibi ne dersin
3 yil oncede tek basinaydim simdide kimler geldi kimler gecti
En sevdigim arkadaslarim gitti ayrildi
Yani gidenler bir kişi yüzünden mi gidiyor nazara geldi bizim takım
Yani bir sebebi vardir elbet, biz bilmiyoruz.Keşke böyle olmasaydı... herkesi severdim ben
Ben gitmem şahsen burdayim 1 2 kişi kalsak da ne yapalım
Sebebi bulursan bizede söyleNe oldu acaba ben bi geçmişe bakayım kimler gitmiş neden gitmiş
Hiç bisi anlamadım ki zaten çok hakim değilim ama üzüldüm iyiydi ekipSebebi bulursan bizede söyle
Aynen öyleKesinlikle canim sen uyumlu bir insansin meslegin olmasa bile seni tatmin edecek islere basvur simdiden hayat suprizlere gebedir . Ne salaklar ne isler yapiyor aklin sasar 4 cuval %70 ithal performans unun sktsine bakmadan cope dokturen meslektaslarim vardi benim akillara zarar
AynenŞu moddan çıkalım mı artık eminim giden arkadaşlarımiz geri gelecektir inanıyorum biraz bıkkınlık yorgunluklari def edip geleceklerdir
Bence deŞu moddan çıkalım mı artık eminim giden arkadaşlarımiz geri gelecektir inanıyorum biraz bıkkınlık yorgunluklari def edip geleceklerdir
Seni hedefe kitlenmiş görmek çok güzel 2022 senin yılın olacak ben inaniyorumKalanlarla yola devam kızlar verilecek kilolar var. Onlar da sonra gelir.
Hedefimize odaklanalım
Aslinda hic vaktim yok ama kendimi iyi hissedeyim diye gidiyorumOlabilir canım spor yapmak çok güzel keşke benim de yapmaya motivem olsa