Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- fesang fesang
Screenshot_2021-12-14-14-25-18-94_efaee9233a816a5de5fd5a4cb49356f4.jpg

Ise gircem canim da kim alsin beni ise 😭😭
Ask olsun niyr almasin canim . Zaten ulkemizde kac kisi kendi isini yapiyor . Ben ilk 3 subeesi olan bir pastanenin subesinde basladim (esimle ordan tanistik ) biraz sistemi ogrenince , zincir restoranta basladim ama baktim ogrenecegim birsey yok sus olsun diye ordayim ,zincir markete diplomami kiraladim ayni zamanda insan kaynaklarinda basladim sonra satinalmasina gectim iste emeklilik yasiyorum suan :KK70: sen adim atarsan hersey olur

Ask olsun niyr almasin canim . Zaten ulkemizde kac kisi kendi isini yapiyor . Ben ilk 3 subeesi olan bir pastanenin subesinde basladim (esimle ordan tanistik ) biraz sistemi ogrenince , zincir restoranta basladim ama baktim ogrenecegim birsey yok sus olsun diye ordayim ,zincir markete diplomami kiraladim ayni zamanda insan kaynaklarinda basladim sonra satinalmasina gectim iste emeklilik yasiyorum suan :KK70: sen adim atarsan hersey olur
Ocaktan sonra planlarim var canim biryerden baslamam lazim

Ocaktan sonra planlarim var canim biryerden baslamam lazim
Kesinlikle canim sen uyumlu bir insansin meslegin olmasa bile seni tatmin edecek islere basvur simdiden hayat suprizlere gebedir . Ne salaklar ne isler yapiyor aklin sasar 4 cuval %70 ithal performans unun sktsine bakmadan cope dokturen meslektaslarim vardi benim akillara zarar

Cumayi beklicektim ama artik gitme zamanı geldi diye düsünüyorum hakkim varsa herkese helal olsun sizde hakkınızı helal edin belki gelirim belki gelmem kendinize iyi bakin
Zipzip- Zipzip- emegin çok bende hakkini helal et olurmu kendine iyibak:KK74:
Herkes kendine iyi baksin Allah'a emanet olun 🥰
Kimi sevdiysek gitti... Niye gidiyorsunuz canım anlamıyorum. Ne güzel muhabbet ediyorduk. Ben şimdi kimden çekineceğim☹️ hunharca yerim artık sen menüleri görmüyorsun diye 😌 şaka bir yana gitme ya nolur gitmesin kimse

X