- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Yaparsin, bu demek degilki hiç kacamak yapmazsin. Evet yeri gelir yaparsın ama telafide edersinYaparim dimi kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsin, bu demek degilki hiç kacamak yapmazsin. Evet yeri gelir yaparsın ama telafide edersinYaparim dimi kiz
Aksam icin gec kalmis olabilirim yapmaya kalksam da yemegi gec halletmis olurum bakalim belki giderken ton baligi alirimSadece salata yogurtla geçirme de ona gore yanına başka sebze yemeği, tavuk et falanda ekle. Tabi tam menünü bilemiyorum. Teşekkür ederim
Bence olurKızlar ben haftada 4 spor yapıp yememi 3 öğün yapsam aynı kiloda kalıp vücudumu sporla değiştirebilir miyim sizce
Hahaha ben :)Papatya çayı içiyorum, eşlik edecek var mıdır
Yemek yoksa oyle yap. Çünkü akşamı ne kadar erken kapatırsan o kadar iyiAksam icin gec kalmis olabilirim yapmaya kalksam da yemegi gec halletmis olurum bakalim belki giderken ton baligi alirim
Bence olur
Kg korumaya daha yeni gectim sayilir. Hatta gönlüm daha da vermek istiyor da o kafaya ulaşamiyorum.Hahaha ben :)
Nasil korudunuz
Zaten hata burda canim batti balik diye batirmamak lazimYaparsin, bu demek degilki hiç kacamak yapmazsin. Evet yeri gelir yaparsın ama telafide edersin
Yeşil cayimla edebilirimPapatya çayı içiyorum, eşlik edecek var mıdır
Evet aslinda boyle kacirdigim zamanlarda aksam yemiyorum ya da hafif geciriyorumYemek yoksa oyle yap. Çünkü akşamı ne kadar erken kapatırsan o kadar iyi
Ayyy aminnnnnSeni hedefe kitlenmiş görmek çok güzel 2022 senin yılın olacak ben inaniyorum
Neden gecmis olsunBir mide krampı yaşadım ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim düşüp kalicam sandim
Anlamadım ki birden oldu sağ tarafima uzandım şimdi anca hafiflesi bayadir yasamiyordum bunuNeden gecmis olsun
Geçmiş olsun canım nolduBir mide krampı yaşadım ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim düşüp kalicam sandim
Hiç anlamadım canım birden mideme kramp girdi soğuk soğuk terlemeye başladım ara ara oluyordu safra taşı sıkıntım vardı ama hiç bu derece yasamadimGeçmiş olsun canım noldu
Odur o zaman gecmis olsunHiç anlamadım canım birden mideme kramp girdi soğuk soğuk terlemeye başladım ara ara oluyordu safra taşı sıkıntım vardı ama hiç bu derece yasamadim
Degistirirsin bence canim
Teşekkür ederim canlarBen sporu arttiramadigim icin bilemiyorum. Ama denemek lazım kendine uygun yontemi bulursun bence
Yap yap motivasyon oluyoraypare ackerman bana fikir verdin. En kisa zamanda 2022 hedeflerimi defterime yazicam
Afiyet olsun bugünden sonra ederim alayimmPapatya çayı içiyorum, eşlik edecek var mıdır
TeşekkürlerAksam icin gec kalmis olabilirim yapmaya kalksam da yemegi gec halletmis olurum bakalim belki giderken ton baligi alirim
Bence olur
Sağol canımOdur o zaman gecmis olsun