Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karbon daha da açlık hissettiriyor. Salata yoğurt ye akşam mutlakaBugun yedikce yedim ya
Miktar olarak cok degil ama karbonhidrat hep
Neden boyle oldu anlamadim yiyesim var hala
Ne mesela2022 bana güzel şeyler getirecek hissediyorum
1 Daha çok kitap okicam,kendimi geliştirmeye yönelik dizi film izlicem kendimi geliştiricem diksiyon kursuna gitmeyi planlıyorum insanlarla iletişimim iyidir zaten Daha da iyi olsun diyeNe mesela
Aynı düşüncedeyim. Ayrılan arkadaşlarımız geri donecektir.Şu moddan çıkalım mı artık eminim giden arkadaşlarımiz geri gelecektir inanıyorum biraz bıkkınlık yorgunluklari def edip geleceklerdir
Aynı düşüncedeyim. Ayrılan arkadaşlarımız geri donecektir.
Konuşulup da çözülmeyecek sorun olmadığına inanıyorum canım.Herkesin bazen uzaklaşmaya alana ihtiyacı oluyor ben de öyle dusunuyorum
Ben de öyle ablaKonuşulup da çözülmeyecek sorun olmadığına inanıyorum canım.
Haklisin aksam menum o olsun sagolasin.Karbon daha da açlık hissettiriyor. Salata yoğurt ye akşam mutlaka
10 kgcukKalanlarla yola devam kızlar verilecek kilolar var. Onlar da sonra gelir.
Hedefimize odaklanalım
İnşallah hedeflediğin herşey çok guzel bir sekilde olsun1 Daha çok kitap okicam,kendimi geliştirmeye yönelik dizi film izlicem kendimi geliştiricem diksiyon kursuna gitmeyi planlıyorum insanlarla iletişimim iyidir zaten Daha da iyi olsun diye
2 dil öğrenimine ağırlık vericem
3 de biriyle tanisicam gibi geliyor
Teşekkür ederim amin ecmainİnşallah hedeflediğin herşey çok guzel bir sekilde olsun
Sadece salata yogurtla geçirme de ona gore yanına başka sebze yemeği, tavuk et falanda ekle. Tabi tam menünü bilemiyorum. Teşekkür ederimHaklisin aksam menum o olsun sagolasin.
Siz ne kadar zayiflamissiniz gercekten bravo
Sen istersen yaza kadar 10 kgyu çok güzel atar en az 2 beden de incelirsin10 kgcuk
Degistirirsin bence canimKızlar ben haftada 4 spor yapıp yememi 3 öğün yapsam aynı kiloda kalıp vücudumu sporla değiştirebilir miyim sizce
Ben sporu arttiramadigim icin bilemiyorum. Ama denemek lazım kendine uygun yontemi bulursun benceKızlar ben haftada 4 spor yapıp yememi 3 öğün yapsam aynı kiloda kalıp vücudumu sporla değiştirebilir miyim sizce
Yaparim dimi kizSen istersen yaza kadar 10 kgyu çok güzel atar en az 2 beden de incelirsin