- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Anlamadim canimZipzip- sen sayfanın kaptanısin.yani burası bir gemi ve kaptan olan sensin.gemi batarsa ilk sen mi terk edeceksin canım
Ben terk etcem mi dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadim canimZipzip- sen sayfanın kaptanısin.yani burası bir gemi ve kaptan olan sensin.gemi batarsa ilk sen mi terk edeceksin canım
Yok canim yanlış anlama oldu sanırımAnlamadim canim
Ben terk etcem mi dedim
Yok canım öyle demedin tabiki demek istediğim sende bırakıp gitme demek istedimAnlamadim canim
Ben terk etcem mi dedim
Simdilik burdayım canim gidip ne yapayim kiYok canım öyle demedin tabiki demek istediğim sende bırakıp gitme demek istedim
Aynen öyle.hepimizin amacı belli buradayız.derlerimizi sıkıntılarımızı bile burada paylaşıyoruz.hayatimizin belli bir kısmını burada anlatıp rahatlıyoruz.daha ne istenir ki ben de bilmiyorumSimdilik burdayım canim gidip ne yapayim ki
Sende birakma biziAnlamadim canim
Ben terk etcem mi dedim
Bende anlamiyorum canim malesef sadece üzülüyorumBı anlamayan ben degilmisim
Orasi oyle tabi yapabileceğimiz birşey yok. Bu zamana kadar cok emek harcadilar cok zaman harcadilar boylece gitmis olsalarda haklari var uzerimizdeNe diyebilirim ki herkesin kendi dusuncesi kendi karari
1 kişinin mazereti olur anlarım. Hastalık olur, iş olur, özel başka bir durum olur anlarım. Ama herkes birbiri ardına gidiyor anlamıyorum.
Böğrüme öküz oturdu.
Tadim tuzum kaçtı iyice.
Ve hiç bir şey anlamıyorum.
Sanırım kendi içlerinde mesele var.
Böyle olmasını hiç istemezdim şaşkın ve üzgünüm
Ne oldu ya geçmişi okudumBı anlamayan ben degilmisim
İnşallah biraz dinlenip geri gelirler ne diyeyimNe oldu ya geçmişi okudum
Yaprak dokumu gibi oldu
Noldu ki neden gittinCumayi beklicektim ama artik gitme zamanı geldi diye düsünüyorum hakkim varsa herkese helal olsun sizde hakkınızı helal edin belki gelirim belki gelmem kendinize iyi bakin
Zipzip- emegin çok bende hakkini helal et olurmu kendine iyibak
Herkes kendine iyi baksin Allah'a emanet olun
Benim burdan baska konuşabileceğim kimsem yok ben gidersem kafayi yerimAynen öyle.hepimizin amacı belli buradayız.derlerimizi sıkıntılarımızı bile burada paylaşıyoruz.hayatimizin belli bir kısmını burada anlatıp rahatlıyoruz.daha ne istenir ki ben de bilmiyorum
Buralardayim canimSende birakma bizi
Oyle tabi ki emekleri cok fazla bugune gelmemde etkileri cokOrasi oyle tabi yapabileceğimiz birşey yok. Bu zamana kadar cok emek harcadilar cok zaman harcadilar boylece gitmis olsalarda haklari var uzerimizde
Benim de aynı şekilde . Reelde arkadaşım yok öyle görüştüğümBenim burdan baska konuşabileceğim kimsem yok ben gidersem kafayi yerim
Buralardayim canim
Oyle tabi ki emekleri cok fazla bugune gelmemde etkileri cok
Ise gir kaptanim bosver yeter kknin siskolariSimdilik burdayım canim gidip ne yapayim ki
Ise gircem canim da kim alsin beni iseIse gir kaptanim bosver yeter kknin siskolari
Ben gecmiside okumadim artik pes ettimNe oldu ya geçmişi okudum
Yaprak dokumu gibi oldu
Canım zaten gidecekti sıkıldı çok herşeyi kafasına takıyor ondan.Allah allah neden böyle pat diye gittiki
M MissHayaLet bacım....noldu ablana gitti birden bire... gerçi çok yorulmustur kolay değil burda bin çeşit insanla uğraş...