- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
E Elif_Eylul geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş ortaklığımı külliyen yalan
Geçmiş olsun ablacım inşallah geçer hemen
Sağolun kizlarE Elif_Eylul geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir
tahmin ettim ben. geçmiş olsun canım.Hümayi doktora getirdim antibiyotik kulak iltihabı dedi doktor antibiyotik baslayacakmisiz
neyin var canım? kaçırdım galiba okurken.
Çok geçmiş olsun... geçmeyen kulak iltihabı ında alerji ilacı veriyorlar bizde yaşadık o durumuSorma canım ya birde 1 saat hastanede bekledik kontrol için gitsek bile inşallah fayda eder birde alerji ilaci vermiş onu anlamadım neden verdi
Tesekkur ederm tamam yeni foto atsam adim sayim daha fazla oldu olur mu?Spor puanlarini bir sure tutamayacağım canim
Sadece adimlari hesap edecegim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Limonlum barıştık mı :))Tesekkur ederm tamam yeni foto atsam adim sayim daha fazla oldu olur mu?
Eylul hastalaniyor gibideneyin var canım? kaçırdım galiba okurken.
Amaaan valla çocuklar hasta olmasınEylul hastalaniyor gibide
Afiyet olsun canım13 Aralık 2021
sabah yok
öğlen 12.30
1 kepçe sebze yemeği
1,5 yk pilav
3-4 yk yoğurt
ara 16.30
10 çiğ badem
akşam 19.30
3 tavuk köfte
2-3 yk zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 parmak kadar şekersiz meyve pestili
2 ince incir cipsi ( kuru meyve yani)
şimdi melisa çayı içiyorum
yatana kadar 2 lt su fesang Zipzip- E Elif_Eylul
Valla bütün gün mizmızdiAmaaan valla çocuklar hasta olmasın
Cok gecmis olsun ☹Benim de oğlum bugün doktora gitti. Geçmeyen geniz akıntısı var doktor antibiyotik ve alerji şurubu vermiş şifa olur inşallah. Çocuğun burnu hep dolu dolu, okulda utanıp sümküremiyor da ciğerine inmiş
Estagfurullah kaptanim kalplerimiz bir olsunLimonlum barıştık mı :))
aman canım kıyamam hasta olmasın. bu aralar havalar yine dengesiz. çevremde keyfi kaçanlar çok. dikkatli olmak gerekiyor. geçmiş olsun kuzuyaEylul hastalaniyor gibide
Çok geçmiş olsunBenim de oğlum bugün doktora gitti. Geçmeyen geniz akıntısı var doktor antibiyotik ve alerji şurubu vermiş şifa olur inşallah. Çocuğun burnu hep dolu dolu, okulda utanıp sümküremiyor da ciğerine inmiş
Sagol canimaman canım kıyamam hasta olmasın. bu aralar havalar yine dengesiz. çevremde keyfi kaçanlar çok. dikkatli olmak gerekiyor. geçmiş olsun kuzuya
ben de daha önce duymuştum onu.Çok geçmiş olsun
Bugün geçmeyen geniz akintisinin süt ve süt ürünleriyle bu ilgili olduğunu duydum...hasta olduğu sürece kesmek gerekiyormuş..bı araştır istersen gercekmi
Sağol canımtahmin ettim ben. geçmiş olsun canım.