- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
Bir de Umutumut82 buradaymış sanırım bi ara. İlk sayfalarda gördüm. Üyeliği iptal etmiş O neden gitti bilginiz var mı Ağustos annelerinde beraberdik çok yardımcı oluyordu tecrübeleriyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Griligini gitmiş görünce sevindim... Fırsat bulunca yazar herhalde...şimdi ben de endişelenmeye başladım.Nereye gelmis abla selam vermedi cok ilginc değil mi
Evet canim kapatiyosun profilini kimse gormuyor,bugun herseyi yapatmis profil arka resmini degismis masterfiti silmis profili kapatmisBaşkalarına açıp kapatılıyor muydu
Neden böyle yaptı ki
Nivea
Nasilsin abla
Gecmis olsun
Hic acma o konuyu canimBir de Umutumut82 buradaymış sanırım bi ara. İlk sayfalarda gördüm. Üyeliği iptal etmiş O neden gitti bilginiz var mı Ağustos annelerinde beraberdik çok yardımcı oluyordu tecrübeleriyle
Gecmis olsun canim
E Elif_Eylul teşekkürler kızlarBaşkalarına açıp kapatılıyor muydu
Neden böyle yaptı ki
Nivea
Nasilsin abla
Gecmis olsun
Sağol canım ben de çok seviyorum Canan Karatay önermiyor ama umursamıyorum :))afiyet olsun canım canım süzme peynir çekti bir süredir almadım. alayım bari
Burdaydi ayrildiBir de Umutumut82 buradaymış sanırım bi ara. İlk sayfalarda gördüm. Üyeliği iptal etmiş O neden gitti bilginiz var mı Ağustos annelerinde beraberdik çok yardımcı oluyordu tecrübeleriyle
Oyle ama beynimde zannettiklerim yüzünden kırdım birçok kişiyi...en güzeli sabırlı olmak... cordealia sizinle tartışmadi bile ben ortada kötü bir şey olmadığını düşünüyorum.Abla konusmayim ben burda istersen
Neyse abla baska seyler var kapatalim sadece icimden geldi yazdimOyle ama beynimde zannettiklerim yüzünden kırdım birçok kişiyi...en güzeli sabırlı olmak... cordealia sizinle tartışmadi bile ben ortada kötü bir şey olmadığını düşünüyorum.
PekiHic acma o konuyu canim
Burdaydi ayrildi
Uyelik iptali yaptirmis
Ayy ben dePoefff keşke daha önce katilsaydim Fransız Fransız okuyorum şu an
Afiyet olsun canım. Durumun nasıl iyi misinMenümü de yazayım.. gerçi menü denir mi bilmiyorum hiç birsey anlamadım
16.30 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek Salata 1 elma
19.00 1 mandalina 5 fındık 5 badem
1litre su. Ama daha içerim
Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Adımı tamamladım ama sürüne sürüne
6 buçuk yaşında canım 2015 dogumluGecmis olsun canım kaç yaşında kızın?
Biz cordeliayayi gerçekten sevip sayiyorsak onun ağzından dinleyeceğiz durumu...Abla gelse neolcak olaylar baska
afiyet olsun canım. nasıl geçti bugün?Menümü de yazayım.. gerçi menü denir mi bilmiyorum hiç birsey anlamadım
Abla baska seyler var abla bukadar soyleyim sanaBiz cordeliayayi gerçekten sevip sayiyorsak onun ağzından dinleyeceğiz durumu...
İyiyim canım sadece biraz mide ağrısı var ama o da normal. Sabah olsun güzel bi kahvaltı yapayım diye bekliyorumAfiyet olsun canım. Durumun nasıl iyi misin
Afiyet olsun canımMenümü de yazayım.. gerçi menü denir mi bilmiyorum hiç birsey anlamadım