- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Daha dün başladı ama bizim kulak ağrısı canim vardır bir bildiği doktorunÇok geçmiş olsun... geçmeyen kulak iltihabı ında alerji ilacı veriyorlar bizde yaşadık o durumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha dün başladı ama bizim kulak ağrısı canim vardır bir bildiği doktorunÇok geçmiş olsun... geçmeyen kulak iltihabı ında alerji ilacı veriyorlar bizde yaşadık o durumu
Çok geçmiş olsun canımBenim de oğlum bugün doktora gitti. Geçmeyen geniz akıntısı var doktor antibiyotik ve alerji şurubu vermiş şifa olur inşallah. Çocuğun burnu hep dolu dolu, okulda utanıp sümküremiyor da ciğerine inmiş
Benim de oğlum bugün doktora gitti. Geçmeyen geniz akıntısı var doktor antibiyotik ve alerji şurubu vermiş şifa olur inşallah. Çocuğun burnu hep dolu dolu, okulda utanıp sümküremiyor da ciğerine inmiş
askrhpozitifEylul hastalaniyor gibide
Sağol canım
Sagol canim
geçmiş olsun canım.Benim de oğlum bugün doktora gitti. Geçmeyen geniz akıntısı var doktor antibiyotik ve alerji şurubu vermiş şifa olur inşallah. Çocuğun burnu hep dolu dolu, okulda utanıp sümküremiyor da ciğerine inmiş
Afiyet olsun canımcım13 Aralık 2021
sabah yok
öğlen 12.30
1 kepçe sebze yemeği
1,5 yk pilav
3-4 yk yoğurt
ara 16.30
10 çiğ badem
akşam 19.30
3 tavuk köfte
2-3 yk zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 parmak kadar şekersiz meyve pestili
2 ince incir cipsi ( kuru meyve yani)
şimdi melisa çayı içiyorum
yatana kadar 2 lt su fesang Zipzip- E Elif_Eylul
Sen de çok tatlısın hani yanlış anlaşılma olmuştu ya ondan dedim canım benim asıl sen kırılma banaCok gecmis olsun ☹
Estagfurullah kaptanim kalplerimiz bir olsun
Yeni kaptanimda tatli sen de tatlisin yani ben de oyle bir izlenim biraktiniz insallah boyle devam etsin.
Yoksa kimseyi kirip uzmek istemem ❤
Sağol canım benim oğlum ne yazık ki yoğurt peynir vs hiç sevmiyor ondan değildir yaniÇok geçmiş olsun
Bugün geçmeyen geniz akintisinin süt ve süt ürünleriyle bu ilgili olduğunu duydum...hasta olduğu sürece kesmek gerekiyormuş..bı araştır istersen gercekmi
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canlarım Allah bütün hasta yavrularımıza şifa versingeçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım ara ögunun fazla sirf meyve olmusSabah 08.50
1 dilim peynir 4 zeytin
Ara 12.30
2 haşlama yumurta 1 dilim tbe 1 havuç yeşillik
1 kare peynir 7 zeytin
Ara 16.30
1 fincan sütlü kahve küçük kase içinde kuru üzüm beyaz leblebi fındık 3 hurma
1 kase yoğurt içine elma doğrayıp yedim
Akşam 19.30 fellah köftesi 1 tabak yoğurt
Su 1.5 -2 lt spor 10.800 adım
Zipzip-
Kahve içebilirim
Afiyet olsun canimMenümü de yazayım.. gerçi menü denir mi bilmiyorum hiç birsey anlamadım
16.30 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek Salata 1 elma
19.00 1 mandalina 5 fındık 5 badem
1litre su. Ama daha içerim
Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Adımı tamamladım ama sürüne sürüne
Afiyet olsun canimSabah 08.50
1 dilim peynir 4 zeytin
Ara 12.30
2 haşlama yumurta 1 dilim tbe 1 havuç yeşillik
1 kare peynir 7 zeytin
Ara 16.30
1 fincan sütlü kahve küçük kase içinde kuru üzüm beyaz leblebi fındık 3 hurma
1 kase yoğurt içine elma doğrayıp yedim
Akşam 19.30 fellah köftesi 1 tabak yoğurt
Su 1.5 -2 lt spor 10.800 adım
Zipzip-
Kahve içebilirim
8000 e kadar olanini yaziyorum canim atmissin ama ayagina saglikTesekkur ederm tamam yeni foto atsam adim sayim daha fazla oldu olur mu?
Afiyet olsun canim13 Aralık 2021
sabah yok
öğlen 12.30
1 kepçe sebze yemeği
1,5 yk pilav
3-4 yk yoğurt
ara 16.30
10 çiğ badem
akşam 19.30
3 tavuk köfte
2-3 yk zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 parmak kadar şekersiz meyve pestili
2 ince incir cipsi ( kuru meyve yani)
şimdi melisa çayı içiyorum
yatana kadar 2 lt su fesang Zipzip- E Elif_Eylul
Gecmis olsun canimTeşekkür ederim canlarım Allah bütün hasta yavrularımıza şifa versin
Afiyet olsun canımYumurta haşlaması ve peynirle kahvaltımı yaptımogle brokoli haşlaması.
Akşam karnıbahar verdim fırına yarına 50 kilo olurum bugün 70.5tum.
2.5 litre su veee 4000 adım attım evde.
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canimYumurta haşlaması ve peynirle kahvaltımı yaptımogle brokoli haşlaması.
Akşam karnıbahar verdim fırına yarına 50 kilo olurum bugün 70.5tum.
2.5 litre su veee 4000 adım attım evde.
Zipzip-
E Elif_Eylul
Ayağına sağlık canım
Bu kızlar çok konuşuyor valla şimdiden kolay gelsin :) iyi yolculuklar canimmCanlar selam ben çok aktif olamıcam bugünle yarın-yarın yolculuk var- ama çarşamba günü etiketlerden başlıcam değişik sohbetler de edilmiş çekirdeğimi alıp okurum
İyi yolculuklarCanlar selam ben çok aktif olamıcam bugünle yarın-yarın yolculuk var- ama çarşamba günü etiketlerden başlıcam değişik sohbetler de edilmiş çekirdeğimi alıp okurum
Ahahahahaa bi de kuş vardı yalı çapkını mıSeni buldum ifşalandın kısa parlement
Eki Görüntüle 2969378
Hayırlı yokculuklar canımAhahahahaa bi de kuş vardı yalı çapkını mı