- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Anladım ben beraber spor yapacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz bizim köyün aşası orman yukarsi denizi görüyor anca koyde otlatirim seniSende gidersen beni gotur soyle yesillik ,denizi dagi olan yerlerr gidelim
Sonra migi gelecek ve diyecek ki bir zamanlar şişman ama gururlu bir ki vardı şimdi hedefe vardı
Ben daha yeni başladımGeçmiş bitti
Topuguna sikalum insafsuzluk etmeelimm
Bravo canım kendin yazdiysan çok iyiGidelim karagözlüm
Gidelim bu ellerden
Sahte gülen gözlerden
Yalan diyen dillerden
Gidelim buranın tadı kalmadı
Ne hayeller kurduk, biri olmadı
Zalim felek vurdu vurdu, aman vermedi
Çektikçe çilenin sonu gelmedi
Ben içtim az önce abla sen de dünden beri icmissindirBen bugun 1tane bile kahve içmemişim
HosgeldinizADINIZeniz
YASINIZ:35
BOY:1.70
KILO:85.1
HEDEF KILO:69
MEDENI DURUM:Evli
MESLEK :Ogretmen
COCUK SAYISI :2
KILO ALMA NEDENI :dogum ve Sagliksiz beslenme
SAGLIK SORUNU:Yok
KILO VERME NEDENI: Eski zayif gunlerime donme ozlemim ve kilonun beni mutsuz etmesi
Geçmiş olsun canım kızının nesi varŞu üzerimde ki tembellik ne olacak bilmiyorum serseri mayın gibi ordan kalkıyorum oraya oturuyorum yerçekimi bugün ayrı bir çekimle çekiyor beni
Abla adamın kızkardeşleri bağlandı karısı cok dalga geçmiş bu adamla gülmüş alay etmiş kışkırtmış yaniKarsi komsusuna kasti hâlaa seviyorum gel diyodu bak önune iste ne intihar ediyosun gormedim dogrumuda
Geçmiş olsun canımbugün midem taş gibi sanki.. uzun zaman sonra gece geç yeyip yatmak ağır geldi bünyeme
Siskolaraa laf yok lutfen ustume aliniyorumSonra migi gelecek ve diyecek ki bir zamanlar şişman ama gururlu bir kiz vardı şimdi hedefe vardı
KapişKiz bizim köyün aşası orman yukarsi denizi görüyor anca koyde otlatirim seni
Daha yeni icecegim bende ondan ayilamadim herhalde evi supurdum ,kizi uyuttum sira bendeBen bugun 1tane bile kahve içmemişim
Elektrik yok gelmedi 2saat oldu artik gelince youtube seyretcemBen daha yeni başladım
Bravo canım kendin yazdiysan çok iyi
Ben içtim az önce abla sen de dünden beri icmissindir
Hosgeldiniz
Geçmiş olsun canım kızının nesi var
Abla adamın kızkardeşleri bağlandı karısı cok dalga geçmiş bu adamla gülmüş alay etmiş kışkırtmış yani
Geçmiş olsun canım
sözüm siskolardan disariSiskolaraa laf yok lutfen ustume aliniyorum
Kapiş
Simdi ictim ama bugun mide pert icemicem biseyDaha yeni icecegim bende ondan ayilamadim herhalde evi supurdum ,kizi uyuttum sira bende
Eşim hafta sonu şehir dışındaydı tarlası var bişeyler ekilecek diye gitti. Gübre fiyatı kaç kat zamlanmış seneye meyve sebze fiyatları uçar dedi çok canım sıkıldıAllaha sığınıyoruz artik afrikaya döncez me kadar stok yaparizki yapsak ne olcak Allah yemeğe nasip etcekmi birde,eee parasi olmayan ne yapcak
Bizim zeytin ve incir agaclarimiz var mart ayinda basliyor gübre kesim ilac sürme gibi seyler harcı bokunu geciyor sonrada bir don kar dolu olunca o ilaca verilen paralari karsilamiyoruz,yazin incirler döktü yere 35bin zarardayizEşim hafta sonu şehir dışındaydı tarlası var bişeyler ekilecek diye gitti. Gübre fiyatı kaç kat zamlanmış seneye meyve sebze fiyatları uçar dedi çok canım sıkıldı
Of yaaaa bu nasıl işBizim zeytin ve incir agaclarimiz var mart ayinda basliyor gübre kesim ilac sürme gibi seyler harcı bokunu geciyor sonrada bir don kar dolu olunca o ilaca verilen paralari karsilamiyoruz,yazin incirler döktü yere 35bin zarardayiz
Artin cok degil cumaya halledersin canimKilo bildirimi
66.5
En son bildiri yaptigimda 66.4 tum
+100
Klasik artik alistimAmca size iyi dadanmış
Kilo bildirimi atlayacak yer arıyorum kendime
Cuma 73.6
Pazartesi 74.2
Fark dana gibi +600
Eki Görüntüle 2969059
Zipzip-
E Elif_Eylul
Ekside olman guzel canimCumaya göre -100 Gr bu arada
Gunaydin ablacimGunaydinnnnnn
Fasıl bitmemistir insallah
Herkes için güzel bi hafta olsun insallah
Geçmişe hic bakmadim, cok fazla
Önemli bisey varmi
Şaşırdık mi
Bakanimiz en kısa sürede gelir inşallahSpor bakanı gitti yaninda migiyide göturdu
Çiftçi herzaman haksizdir bu konudaOf yaaaa bu nasıl iş
Bizim yerimiz var ama ekmeyee kafa yok bende hic yapamam benmi ilgilencem herseyle yapsinHep birlikte bizim koye gidelim bol bol patates ve fasulye ekeriz