- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benzine zam gelse ne olcak trafik felc arabaBenzin 10 ,35 olmuş heryer 0.35 yazıyor adamlar 10 a çıkacağına tahmin etmemis demekki ikili rakamları ışıklandırma misyakında gazda gelir ikili rakamlara 7 küsur olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benzine zam gelse ne olcak trafik felc arabaBenzin 10 ,35 olmuş heryer 0.35 yazıyor adamlar 10 a çıkacağına tahmin etmemis demekki ikili rakamları ışıklandırma misyakında gazda gelir ikili rakamlara 7 küsur olmus
Günaydın hicbirsey yok yada var aman yokla var arası gibi biseyGunaydinnnnnn
Fasıl bitmemistir insallah
Herkes için güzel bi hafta olsun insallah
Geçmişe hic bakmadim, cok fazla
Önemli bisey varmi
Hep minamal yasama gecelim diye bu zamnlar yakinda sadece zeytin , sirke ve ekmek tuketin diyecekler az kaldiBenzine zam gelse ne olcak trafik felc araba
Gunaydin abla
Cocukmu hasta geçmiş olsun cnmBizimde geçmeyen öksürüğe kulak eklendi araba eşimde araba olsaydı götürecektim bende
Afferim kız sanaCumaya göre -100 Gr bu arada
Kiz senin by emoji niye hep aglamakliYemekler ocakta adım yarilandi
Günaydın hicbirsey yok yada var aman yokla var arası gibi bisey
Bu hafta duygusal takilicamKiz senin by emoji niye hep aglamakli
Zeytin var bizde sirekede 100kilo yaptık undanda eppek yaparimHep minamal yasama gecelim diye bu zamnlar yakinda sadece zeytin , sirke ve ekmek tuketin diyecekler az kaldi
Yaaa çok geçmiş olsun. Canım ben kulak tüpü taktırmıştım bir senede 3ten fazla kulak enfeksiyonu varsa takıyorlar çocuk rahat eder, biz bir daha yaşamadık kulak sorunuBizimde geçmeyen öksürüğe kulak eklendi araba eşimde araba olsaydı götürecektim bende
Sen yirttin hadi gene iyisinZeytin var bizde sirekede 100kilo yaptık undanda eppek yaparim
Sen hazırsınZeytin var bizde sirekede 100kilo yaptık undanda eppek yaparim
Spor bakanı gitti yaninda migiyide göturdu
Demekki cok önemli bisey olmamis
He gerçek
Biz hazirizda yukardakiler hazir degil acliga bize ahkam kesenler 45000 maas aldigini unutup konusuyor bigazlarinda kalasicalar . Bak gene sinirlendim bitter yiyim de gecsinSen hazırsın
Anladım ben beraber spor yapacaklarSpor bakanı gitti yaninda migiyide göturdu
Sende gidersen beni gotur soyle yesillik ,denizi dagi olan yerlerr gidelimSpor bakanı gitti yaninda migiyide göturdu
Ye kız bitteri onlar yeseler de doymaz zaten boşver.Biz hazirizda yukardakiler hazir degil acliga bize ahkam kesenler 45000 maas aldigini unutup konusuyor bigazlarinda kalasicalar . Bak gene sinirlendim bitter yiyim de gecsin
Allaha sığınıyoruz artik afrikaya döncez ne kadar stok yaparizki yapsak ne olcak Allah yemeğe nasip etcekmi birde,eee parasi olmayan ne yapcakBiz hazirizda yukardakiler hazir degil acliga bize ahkam kesenler 45000 maas aldigini unutup konusuyor bigazlarinda kalasicalar . Bak gene sinirlendim bitter yiyim de gecsin