- 7 Ağustos 2016
- 4.130
- 14.806
Kilo bildirimi atlayacak yer arıyorum kendime
Cuma 73.6
Pazartesi 74.2
Fark dana gibi +600
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cuma 73.6
Pazartesi 74.2
Fark dana gibi +600
Zipzip-
E Elif_Eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2gün yapar 3.cü gün çöp olur bakalim buhafta ne yapcamBen ne zaman çok dikkat etmeye başlasam açlıktan gözüm kararıyor saldırmaya başlıyorum yemek yemeğe.bir ay düzenli götürdüm sonra sıkıldım benimde başlamam lazım ama enerji motivasyon sıfır sıfır sıfır
Negüzel arti tebriklerKilo bildirimi atlayacak yer arıyorum kendime
Cuma 73.6
Pazartesi 74.2
Fark dana gibi +600
Eki Görüntüle 2969059
Zipzip-
E Elif_Eylul
Başarırız inşallah buradan gaza gelirizBende 2gün yapar 3.cü gün çöp olur bakalim buhafta ne yapcam
Gercek alkış mı bu
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar hepimiz için güzel sağlıklı motivasyon dolu güzel bir hafta olsun
Günaydın güzel takım ve bu takımın birbirinden güzel insanları
Gününüz aydın olsun. Bol eksili bir hafta gecirmemiz dileğiyle. Kutsal başlangıç günümüz hayırlı olsun.
Günaydın kızlarr
ggggggggggüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın
Günaydın kızlar hepimiz için harika bir hafta olmasını diliyorum
Hepinizin gunaydinina gunaydin
Günaydın hanımlar..
Dün çok kötü bi gün geçirdim detaya girmeyeceğim
yürüyüşüm 5-6 binlerde kaldı o yüzden özür dilerim fesang Zipzip- E Elif_Eylul
Kilomu da birazdan bildiririm dünkü balıkta çarptı sanırım karnım midem çok fena
Gunaydinnnnn önce kırmızı takımıma öpücük
Diğerleri size de günaydın
Geçmişe basliyim dedim başladım da ama boş dersimde devam edicem yine car car konuşmuşsunuz :))
Günaydın kıslar
ADINIZeniz
YASINIZ:35
BOY:1.70
KILO:85.1
HEDEF KILO:69
MEDENI DURUM:Evli
MESLEK :Ogretmen
COCUK SAYISI :2
KILO ALMA NEDENI :dogum ve Sagliksiz beslenme
SAGLIK SORUNU:Yok
KILO VERME NEDENI: Eski zayif gunlerime donme ozlemim ve kilonun beni mutsuz etmesi
Günaydın uykusuz bir geceden
Herkese günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
Herkese günaydın kızlar
Hayirli günler herkeseCogu alintilar gitmis
M MissHayaLet
@Li_zigi
fesang
Alintiladigim alintilayamadigim herkese gunaydin kizlar
Milleti gaza getirmekten bana kalmadı bide gazada zam geldiBaşarırız inşallah buradan gaza geliriz
He seni ayakta alkışlıyorGercek alkış mı bu
Evet artına alkısGercek alkış mı bu
Gecen hafta masterfit devam etseydi giderdi Diyetide mindar ettiler napimEvet artına alkıs
Daha iyiyim diyor canım doktorunu aradım akşama goturucem tekrardanaskrhpozitif kiz nasil oldu?
E Elif_Eylul @Elhan ben gündüz tv hic acmiyorum. O tür programlar beni daha berbat ediyor
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar
Şaşırdık miAmcam geldi M MissHayaLet
Benzin 10 ,35 olmuş heryer 0.35 yazıyor adamlar 10 a çıkacağına tahmin etmemis demekki ikili rakamları ışıklandırma misyakında gazda gelir ikili rakamlara 7 küsur olmusMilleti gaza getirmekten bana kalmadı bide gazada zam geldi
Allah şifa versin. Ben de çocuğu anneme bıraktım sabah hastaneye götürecek, hiç bitmeyen geniz akıntısı yapmışlarDaha iyiyim diyor canım doktorunu aradım akşama goturucem tekrardan
Gunaydin ablaGunaydinnnnnn
Fasıl bitmemistir insallah
Herkes için güzel bi hafta olsun insallah
Geçmişe hic bakmadim, cok fazla
Önemli bisey varmi
Bizimde geçmeyen öksürüğe kulak eklendi araba eşimde araba olsaydı götürecektim bendeAllah şifa versin. Ben de çocuğu anneme bıraktım sabah hastaneye götürecek, hiç bitmeyen geniz akıntısı yapmışlar
He gerçekGercek alkış mı bu