- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Kinayeli bir alkış sanırımTebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kinayeli bir alkış sanırımTebrikler
Nasilda devrik bir cümle kurmuşum doğrusu adımı gram kahve yapasim geldi bir anNick mi gram kahve yapasim bir an
Diyetsyene devam ediyormusun cnmDun sabah kardesimden getirdigim 1pogca ve pastayi yedim sonra gezmeye gittik geldim hazir minik pizzalar varya ondan yedim bide 3tane kurabiye yedim
Eee ondan onceki gunde yedim bunlar benim ölumüm oldu
sözüm siskolardan disari
Afiyet olsun canım .. bize gelince ye hatuna bak yemediği kalmamışDun sabah kardesimden getirdigim 1pogca ve pastayi yedim sonra gezmeye gittik geldim hazir minik pizzalar varya ondan yedim bide 3tane kurabiye yedim
Eee ondan onceki gunde yedim bunlar benim ölumüm oldu
4900 yehhuuuErken başlamışsın benim daha 2 bin bile değil
Güzel maşallah kalk yürü sinyalleri bana bunlar yokmu artıran4900 yehhuuu
5100 oldu hadi kalk bebisimmGüzel maşallah kalk yürü sinyalleri bana bunlar yokmu artıran
Sarimsak ile sorunum varNiye kizzz, tarçın yok icinde
Ben yazmayim benim daha 4000Güzel maşallah kalk yürü sinyalleri bana bunlar yokmu artıran
Canisi sana yeter boşverSarimsak ile sorunum var
Ben yazmayim benim daha 4000
Ben Geceleri cosuyorum yaaa hiç kalkasim yok5100 oldu hadi kalk bebisimm
Cayimi alayim sonuclari hazirlayacagim adim atamam simdi :)Canisi sana yeter boşver
Kaldı yarım saat
Sende bendensin akşam üstü iki göbek atar tamamlarız boşverSarimsak ile sorunum var
Ben yazmayim benim daha 4000
Anlaştık mesela sabah 2yumurta haşlaması ve salata yedimOlur tabi ki
Benim kilo takibimi yapacak mısınızCayimi alayim sonuclari hazirlayacagim adim atamam simdi :)
6500 oldu yemeklerim pişiyorErken başlamışsın benim daha 2 bin bile değil
Zaten yesen şaşarim cips borek ekmek desek hemen yersinCacik mi hic yemem
HeeeKaptanlar bildirim yapdimi
Aylıga döndük canim şu ayak problemi onuda şaşırtı gecen hacematci buldum aradim isinde iyi birisi oda şuan sana yapamam dedi degerlerime göre,mart ayina kadar biberiye yagi al sür ayaklarina agrisini azaltsin martta yaparim agrin falan kalmaz dedi istersen amelyat ol ama tavsiye etmem dediDiyetsyene devam ediyormusun cnm
Bende sobaya koydum simdi hem et yemegi hem kabak corbasi,salata malzemelerini yikadim elektrik yok nasilsa6500 oldu yemeklerim pişiyor
Benimde ocakta iyi hatırlattın unuttum ben onu6500 oldu yemeklerim pişiyor
Kalk kız bak yemeğeBenimde ocakta iyi hatırlattın unuttum ben onu