- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bakanimiz en kısa sürede gelir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakanimiz en kısa sürede gelir inşallah
Bekle aksami ozaman@masal3487 senin bildirimini bekliyorum canim
Bizimkiler bu sene daha cok ekerler galibaBizim yerimiz var ama ekmeyee kafa yok bende hic yapamam benmi ilgilencem herseyle yapsin
Niye pert aksam ne yedinSimdi ictim ama bugun mide pert icemicem bisey
Beklemicem de biraz gecikir sonuclar yemek hazilriyoruzBekle aksami ozaman
Patates ekseydin kiz 6tl kilosu burdaBizim yerimiz var ama ekmeyee kafa yok bende hic yapamam benmi ilgilencem herseyle yapsin
Ne yemegi ne pisirdiniz ay bayilacagimmmBeklemicem de biraz gecikir sonuclar yemek hazilriyoruz
1.30 gibi aciklarim kizlar
Dun sabah kardesimden getirdigim 1pogca ve pastayi yedim sonra gezmeye gittik geldim hazir minik pizzalar varya ondan yedim bide 3tane kurabiye yedimNiye pert aksam ne yedin
Gunaydin ablacim
Karniyarik :)Ne yemegi ne pisirdiniz ay bayilacagimmm
Sorun yok ya bak keyfine ben aciklarimBeklemicem de biraz gecikir sonuclar yemek hazilriyoruz
1.30 gibi aciklarim kizlar
Ayyy cacıkla ne guzel olurKarniyarik :)
Cacik mi hic yememAyyy cacıkla ne guzel olur
Kaptanlar bildirim yapdimiSorun yok ya bak keyfine ben aciklarim
Yok kiz şarkı sözüBravo canım kendin yazdiysan çok iyi
Niye kizzz, tarçın yok icindeCacik mi hic yemem
Ohh reflu show yapiyor icerde deseneDun sabah kardesimden getirdigim 1pogca ve pastayi yedim sonra gezmeye gittik geldim hazir minik pizzalar varya ondan yedim bide 3tane kurabiye yedim
Eee ondan onceki gunde yedim bunlar benim ölumüm oldu
Imm missKarniyarik :)
Yesen sasardikCacik mi hic yemem
Nick mi gram kahve yapasim bir anGünaydın canim fark cok
Erken başlamışsın benim daha 2 bin bile değilİyiyim canım sen nasılsın adımlarımı tamamlamaya çalışıyorum