- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 11.30 da kadar biraz artirmam lazim sonra biliyorsun amcasi ,dedesi bitmiyorlarValla ben başladım kaptan öğlen olmadan bitireyim hava ruhumu daraltti
Son yarım saat bastırBenimde 11.30 da kadar biraz artirmam lazim sonra biliyorsun amcasi ,dedesi bitmiyorlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Cuma 56.40
pazartesi 56.35
ne kadar çok fark var dimi
Orası nire kiBurası da hafif yağmurlu
Günaydın canim fark cokGünaydın kızlar
Cuma 56.40
pazartesi 56.35
ne kadar çok fark var dimi
Evet canım aslında benim bransim aynı ingilizce gibi yabancı dil ama Kur'an öğretiyorum sanıyorlar ben dilbilgisi öğretiyorum :))İnsanların algısı da bir tuhaf...Arapları ve Arapçayı kutsallaştiriyorlar. Benim branşım Edebiyat canim ...bir nevi ben de dilci sayılabilirim sankim
Bizim okula bu yıl din kültürü sorumluluk sınavlarına dışarıdan bir öğretmen geldi. Kadın baş örtülü değildi öğretmenler bile tuhaf tuhaf baktılar... Garibiz işte
Otur ya amaaan sen deBende kalkayim bari :))
İstanbul canımOrası nire ki
Sizinle olsam ama iki gruba da dahil olmasam olur muMerhaba
Burada duzenli menu paylaşımi yapiyoruz bizimle devam etmek istiyorsan her gun menunu yazmalisin,cuma ve pazartesi gunleride tarti bildirimimiz var
Olur tabi kiSizinle olsam ama iki gruba da dahil olmasam olur mu
Filtre kahveyi sevemedim yaaBime filtre kahve gelmişti aldim ama beğenmedim degisik bi koku var almak istiyorsanız almayın
Hoşgeldin canım meslektaşlar artıyorADINIZeniz
YASINIZ:35
BOY:1.70
KILO:85.1
HEDEF KILO:69
MEDENI DURUM:Evli
MESLEK :Ogretmen
COCUK SAYISI :2
KILO ALMA NEDENI :dogum ve Sagliksiz beslenme
SAGLIK SORUNU:Yok
KILO VERME NEDENI: Eski zayif gunlerime donme ozlemim ve kilonun beni mutsuz etmesi
Abla kalabaligiz ama bir yazan bir daha gelmiyor cogu zamanDeğiştirdigim her sayfada yeni bir isim görüyorum. Maşallah Zipzip- şişkolarin buluşma merkezi Aklimda tutabilirim inşallah arkadaşlari...gerçi çoğu arkadaşa göre de ben yeni biriyim.
Gold kahve alıyordum fiyatlari uçmuşFiltre kahveyi sevemedim yaa
Bir de imam hatiptesin ondan garipsiyorlar. Yeni okulumda beni ilk başlarda din kültürü hocası zannediyorlardi. Baş örtülü olunca dinci olacaksın tam tersi seninkiyle.Evet canım aslında benim bransim aynı ingilizce gibi yabancı dil ama Kur'an öğretiyorum sanıyorlar ben dilbilgisi öğretiyorum :))
Otur ya amaaan sen de
İstanbul canım
Cuma tartı paylaşmayan var dimiAbla kalabaligiz ama bir yazan bir daha gelmiyor cogu zaman
Vitrin zengin görünsün boş verAbla kalabaligiz ama bir yazan bir daha gelmiyor cogu zaman
Bu ara kahve icmiyorumGold kahve alıyordum fiyatlari uçmuş