- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.558
Az önce miniğin durumunda okudum bir intihar varmış çok üzüldüm....bir anda bütün enerjim gitti....bu tür programlar sanki kötü etkiliyor insanları ....Elektrikler gitti tamda müge baslarken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce miniğin durumunda okudum bir intihar varmış çok üzüldüm....bir anda bütün enerjim gitti....bu tür programlar sanki kötü etkiliyor insanları ....Elektrikler gitti tamda müge baslarken
Merhaba ben tam 70.50 çıktım bugün sabah. Planım su her gün sabah tartilacagim.
@Li_zigi paylasmis dün oyuzden merak ettim adam zaten perisan olmustuAz önce miniğin durumunda okudum bir intihar varmış çok üzüldüm....bir anda bütün enerjim gitti....bu tür programlar sanki kötü etkiliyor insanları ....
Ben o şişkoyu yerim de işte doktorlar yağlı et yeme dediAl sana bitane daha şisko geldi
Ben o şişkoyu yerim de işte doktorlar yağlı et yeme dedi
Allah günahlarını affetsin. Değer miydi çocuğunu babasız bırakmaya....@Li_zigi paylasmis dün oyuzden merak ettim adam zaten perisan olmustu
Zaten annemler de benimleydi5 dklığına açıp kapattı mı
Belki ayarlarda vardır :)
Ay sevincin kursağında kalmıştır yine de mutlusundur tabii
Ee naptılar seni görünce yemekler de yapıldı mı
Menulerini hergun paylasman gerekiyor hafta sonu girse bile hastalik vs. Olmasa bile aktif olmazsan listeye ekleyemeyizMerhaba
Paketli ürünlerden elimden geldiğince uzak duracağım. Bakalım inşallah.
ÖğretmenimmmYaaaa bütün şişkolar öğretmen mi
Canım öğretmenim
Senin alanın ne bitanem
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
Abla cocugum cocugum diye aglamadiki karim karim diye agladiAllah günahlarını affetsin. Değer miydi çocuğunu babasız bırakmaya....
AynenAbla cocugum cocugum diye aglamadiki karim karim diye agladi
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
İşte o kadini isteyeceğine çocuğuna sahip çıkmaliydi.Abla cocugum cocugum diye aglamadiki karim karim diye agladi
Aksine havada kapalıŞu üzerimde ki tembellik ne olacak bilmiyorum serseri mayın gibi ordan kalkıyorum oraya oturuyorum yerçekimi bugün ayrı bir çekimle çekiyor beni
Karsi komsusuna kasti hâlaa seviyorum gel diyodu bak önune iste ne intihar ediyosun gormedim dogrumuda
MerhabaMerhaba
Paketli ürünlerden elimden geldiğince uzak duracağım. Bakalım inşallah.