- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Herkes anne baba olmamali ya minicik çocuğa oldu olanAbla cocugum cocugum diye aglamadiki karim karim diye agladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes anne baba olmamali ya minicik çocuğa oldu olanAbla cocugum cocugum diye aglamadiki karim karim diye agladi
Bende bakmadım zaten pek izlediğim soylenemezKarsi komsusuna kasti hâlaa seviyorum gel diyodu bak önune iste ne intihar ediyosun gormedim dogrumuda
Ben yiyemiyorumyaBugün menü belli annemin getirdiği otları kavurdum yoğurtlu yicem
Sorma ya azıcık ışık görsem zorlucam kendimi öğlen olmak üzere sanırsin daha yeni hava aydınlanıyorAksine havada kapalı
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar
Güzel bir gün olsun
Bende ayniyim yaa bi kalkiyorum adim atayim diye sonra geri otururken buluyorum kendimi :)Şu üzerimde ki tembellik ne olacak bilmiyorum serseri mayın gibi ordan kalkıyorum oraya oturuyorum yerçekimi bugün ayrı bir çekimle çekiyor beni
Gunesmi hava buz yagmur durmuyorki pazara gideyimGünaydın canim
Bende ayniyim yaa bi kalkiyorum adim atayim diye sonra geri otururken buluyorum kendimi :)
Havada guzel burda gunes var en azindan :)
Napiyon çöpe mi atiyon o kadar geri döndünüz almak içinBen yiyemiyorumya
Amaaaan boşver otur canım senin yerine ben yürürümGünaydın canim
Bende ayniyim yaa bi kalkiyorum adim atayim diye sonra geri otururken buluyorum kendimi :)
Bizde yağmur varGünaydın canim
Burası da hafif yağmurluBizde yağmur var
Kalsin dedim ayse yesin olsun onlari sana topladim dediNapiyon çöpe mi atiyon o kadar geri döndünüz almak için
İnsanların algısı da bir tuhaf...Arapları ve Arapçayı kutsallaştiriyorlar. Benim branşım Edebiyat canim ...bir nevi ben de dilci sayılabilirim sankimÖğretmenimmm
Canım benim alanım Arapça. Bir imam hatip lisesinde çalışıyorum 11 yıldır. Başım açık tipimle kimse yakıştıramıyor Arapçayı ama olsun hahaha.
Senelerdir kime branşımı söylesem ama açıksın diye şaşırıyorlar da
Senin branşın nedir?
He Ayşe otluyor sürekliKalsin dedim ayse yesin olsun onlari sana topladim dedi
Vercem birine
Burası yağmur ya çocukların kahvaltısını zorla hazırladım yiyorlar şimdi okula hazırlama sürecine üşeniyorum Hüma ya gitme diyorum okula kulağı geçmedi inat etti gidicem diyeGünaydın canim
Gunesli ama soguk :)Gunesmi hava buz yagmur durmuyorki pazara gideyim
2000 adimdayim aksama kadar tamamlarimAmaaaan boşver otur canım senin yerine ben yürürüm
Cumaya eksilerle bekliyoruz
1500 kalktımGunesli ama soguk :)
6 derece diyor hava sicakligi icin
2000 adimdayim aksama kadar tamamlarim
Cumaya eksilerle bekliyoruz
Bende kalkayim bari :))1500 kalktım
teşekkür ederim evet haber veririm inşallahAy şükür geçmiş bitti
Ben de ben de
Ben de profil resmini çok seviyorum :))
Olsun canın sağolsun bize işlemden sonra haber verir misin
Ya hala seçmelerde senin yaristigini unutmami aşamıyorum
Canım cumaya eksi gelirsin üzülme niye moralin bozuk (
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canimmm
Valla ben başladım kaptan öğlen olmadan bitireyim hava ruhumu daralttiBende kalkayim bari :))