- 31 Aralık 2015
- 41.438
- 132.558
Bende öyle yapcam galiba. O zaman daha hafif ve saglikliydim gercektenBende bu hafta full sebze gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapcam galiba. O zaman daha hafif ve saglikliydim gercektenBende bu hafta full sebze gidicem
Çıktığında da el ayak titremesi halsizlik yapar.Normalde benimde düşüktür. Evde alet olsa olcecegim ama yukseliyor mu cikiyor mu bilmiyorum. Eskiden durduk yere agzim yuzum morarir yigilir kalirdim oyle olmaktan korkuyorum
Degisik degisik konular aciyormus bir kac mesaj okudum da sonra girmedim konuya :)Hee şu ortalık karıştırmayı seven üyenin konusu Yargı dağıtıyordu bize
Salata yoğurt ekle bakalım ben çok yedim 1 hafta yeter şimdi devam.Bende öyle yapcam galiba. O zaman daha hafif ve saglikliydim gercekten
3 eksik bildirim kaldıSaat 13 olsa ya artık
Ay hadi bakalım 60kiloyum hangimize kısmetse artık canım3 eksik bildirim kaldı
Onlar yapilsa erken aciklayabilirim
Kendine dert edindiği konular var ve bu konular için bir de kafa yoruyor. Üzülüyorum onun adınaDegisik degisik konular aciyormus bir kac mesaj okudum da sonra girmedim konuya :)
Allah korusunNormalde benimde düşüktür. Evde alet olsa olcecegim ama yukseliyor mu cikiyor mu bilmiyorum. Eskiden durduk yere agzim yuzum morarir yigilir kalirdim oyle olmaktan korkuyorum
Bende bayilacak hissi mide bulantisi kasilmasi kulak cinlamasi oluyor. Demekki daha da düşüyorÇıktığında da el ayak titremesi halsizlik yapar.
Aynen canim salata yogurtta düzgün yemedim önceki hafta. Bu hafta daha guzel bir beslenme oluşturcamSalata yoğurt ekle bakalım ben çok yedim 1 hafta yeter şimdi devam.
TebriklerGünaydın kızlar
Cuma 56.40
pazartesi 56.35
ne kadar çok fark var dimi
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Haa haa bende çok yaşıyorum onu...hala öğrenciler bile öğrenemedi branşımiBir de imam hatiptesin ondan garipsiyorlar. Yeni okulumda beni ilk başlarda din kültürü hocası zannediyorlardi. Baş örtülü olunca dinci olacaksın tam tersi seninkiyle.
Çok geçmiş olsun şimdi OldunKahvaltindan önce fenalastim
Kulak cinlamasi, mide kasilmasi, elim kolum kalkmadi kendimi koltuga zor attim. Bayilcak sandim. Neden oluyor bilmem ama ara da oluyor böyle
Geldim canım merak ettiğin için teşekkür ederimZeynep_Nihal ugramamissin hic
eğer öksürük ya da boğaz ağrısı varsa kozalak pekmezi iyi geliyor.Kızlar koronaya ne tüketme iyi gelir bildiginiz şeyler var mi
Meyve veriyoruz vitamin veriyoruz