- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Olmaz mi canim dun etiket listesindeki 7-8 kisi paylasmadiCuma tartı paylaşmayan var dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz mi canim dun etiket listesindeki 7-8 kisi paylasmadiCuma tartı paylaşmayan var dimi
Vitrin zengin görünsün boş ver
Niye acebaAbla baska vitrin kalmadı nerdeyse ondan bu kadar kalabaligiz
Günaydin cnm nasılsınGünaydın canım
Ben değilim ben buradayım Hafta sonları pek aktif olamıyorum sadeceCumartesi iki uye katilmisti ikiside yok
ahahha foyam çıktı meydanaCalci çalmış birini
Cumartesi katilmadin ki sen yeni uyeler icin demistimBen değilim ben buradayım Hafta sonları pek aktif olamıyorum sadece
Nerdaaa BDV dimiCumartesi katilmadin ki sen yeni uyeler icin demistim
Bu ara gelen cok oluyor ama devam eden az :)
Aktiflik demisken baska yerlerde gördüm ama
Ben 2 bardağa dusurebildimBu ara kahve icmiyorum
Nescafenin goldunu iciyorum sade ama bu ara aklima bile gelmiyor
Icmemem iyi tasarruf yapiyoruz
Yaa geçmiş olsun canım diyet mi etkilediKahvaltindan önce fenalastim
Kulak cinlamasi, mide kasilmasi, elim kolum kalkmadi kendimi koltuga zor attim. Bayilcak sandim. Neden oluyor bilmem ama ara da oluyor böyle
Çok geçmiş olsun acaba tansiyonun mu düşüyor? Bana mide kasilmasi hariç aynılarını oluyor başım dönüyor bir de tansiyonum düşükKahvaltindan önce fenalastim
Kulak cinlamasi, mide kasilmasi, elim kolum kalkmadi kendimi koltuga zor attim. Bayilcak sandim. Neden oluyor bilmem ama ara da oluyor böyle
Son bdv mesajlarinda gordum galibaNerdaaa BDV dimi
İyiyim canım sen nasılsın adımlarımı tamamlamaya çalışıyorumGünaydin cnm nasılsın
Gecmis olsun canimKahvaltindan önce fenalastim
Akşam pilav patates yedim. Bence artik vucudum sekerli seyleri istemiyor. Hep bir baş ağrısı. Geçen hafta iyi cozutmuştum butun dengemi bozdumYaa geçmiş olsun canım diyet mi etkiledi
Normalde benimde düşüktür. Evde alet olsa olcecegim ama yukseliyor mu cikiyor mu bilmiyorum. Eskiden durduk yere agzim yuzum morarir yigilir kalirdim oyle olmaktan korkuyorumÇok geçmiş olsun acaba tansiyonun mu düşüyor? Bana mide kasilmasi hariç aynılarını oluyor başım dönüyor bir de tansiyonum düşük
Hee şu ortalık karıştırmayı seven üyenin konusu Yargı dağıtıyordu bizeSon bdv mesajlarinda gordum galiba
Biri ekonomi ne olacak diye soruyordu
Bende bu hafta full sebze gidicemAkşam pilav patates yedim. Bence artik vucudum sekerli seyleri istemiyor. Hep bir baş ağrısı. Geçen hafta iyi cozutmuştum butun dengemi bozdum