- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Zeytinyag icinde yüzen ben ama içemeyen benAç karnına zeytinyağı içsene ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyag icinde yüzen ben ama içemeyen benAç karnına zeytinyağı içsene ...
İyiyim bitanem yağmurlardan bir türlü bulusamadik ...sen nasılsın?Hoş bulduk ablacım nasılsın iyi misin?
Bir kaşık, burnunu sık iç yağ gibi aksın gitsinZeytinyag icinde yüzen ben ama içemeyen ben
BöögBir kaşık, burnunu sık iç yağ gibi aksın gitsin
3 gündür kayısı çayı iciyorum bir sürü acı biber turşusu yedim bugün bağırsak çalıştırıcı hap içtim ama tık yok. Nefretlik bir olay
sesimi çıkartmayayım dedim ama ben de bugün wc ye çıkmadım kızlar evvelsi akşam form çay içmiştim nazlı diye. dün ara ara çıktım. ama dün akşam içmedim menemen salata falan yedim diye. süpriz yaptı bana. bugün wc yoktu. ben de şimdi içeceğim form çayı tekrar.Yok canim yok kayisi kiraz hap faydasi yok anam bende ayniyim
Öbür türlü daha bööğğ ...o zaman kuru incirin varsa onu geceden zeytinyağına koy ...ertesi gün blendrdan geçir ye....olma mı
Pertim çıktı kaptanimNe oldu canim kizlarla disari cikmistiniz en son
Evet yaa mis gibi havalarda denk gelemedik şimdide havanın yüzü açılmıyor bereket bereket üstüne...İyiyim bitanem yağmurlardan bir türlü bulusamadik ...sen nasılsın?
bağırsaklarında probiyotik azalmıştır. fermente gıdalara özen gösterBen 2senedir boyleyim 3 4 5gün oluyor wc
ayağına sağlık canım
Benim koca yapti zeytinyağinda yüzen incirler var yiyim yarin ama gene bir pok olmazÖbür türlü daha bööğğ ...o zaman kuru incirin varsa onu geceden zeytinyağına koy ...ertesi gün blendrdan geçir ye....olma mı
Probiyotik aldim daha neyapayimbağırsaklarında probiyotik azalmıştır. fermente gıdalara özen göster
Benim cocuklarda kronik kabiz. Bende herşeyi denedim ama maalesef devam ediyorProbiyotik aldim daha neyapayim
Yok benim arkadasim var bu hani ne çekiyorlar bagirsaklara bakmak icin endoskopimi ne bilmiyorumda pek ona baktirdi amelyat oldu düzelceksin dediler gecen aradim dedim ne oldu gene ayniyim dediBenim cocuklarda kronik kabiz. Bende herşeyi denedim ama maalesef devam ediyor
geçmiş olsun masalcım
Afiyet olsun canım gecmis olsun
Teşekkür ederim kızlar.. kolayca geçer inşallahHmmm fesang bunu beğendi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın
ayaklarına sağlık canım
Kolonoskopidir. Demekki birşey bulamadilar bilemiyorum artik ne sebep oluyorYok benim arkadasim var bu hani ne çekiyorlar bagirsaklara bakmak icin endoskopimi ne bilmiyorumda pek ona baktirdi amelyat oldu düzelceksin dediler gecen aradim dedim ne oldu gene ayniyim dedi
düzenli ye. bir de bugün yeni tarif öğrendim . atayım sonra.Benim koca yapti zeytinyağinda yüzen incirler var yiyim yarin ama gene bir pok olmaz