- 30 Kasım 2014
- 28.454
- 125.384
sen yine de sabah kalkınca 1 yk veya 2 yk zeytinyağı iç. birkaç gün yaparsan işe yarar. ben daha önce denemiştim. bir de üstüne sıcağa yakın ılık suNe yazık ki filizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yine de sabah kalkınca 1 yk veya 2 yk zeytinyağı iç. birkaç gün yaparsan işe yarar. ben daha önce denemiştim. bir de üstüne sıcağa yakın ılık suNe yazık ki filizim
Ne yazık ki o ikisi sadece midemi bulandırıyor canım (sen yine de sabah kalkınca 1 yk veya 2 yk zeytinyağı iç. birkaç gün yaparsan işe yarar. ben daha önce denemiştim. bir de üstüne sıcağa yakın ılık su
Hangisi sensinAnasida trene bindi
5 dklığına açıp kapattı mıBiz bakarken profile bakıyor görünüyordu canim nasil geliyor anlamadik
Ay sevincin kursağında kalmıştır yine de mutlusundur tabiiSagol abla inşallah. Ayri odada duruyor şuan bizde belirti yok
Kayısı ve keten tohumum yok alınca ben de denerim kuşumben yapıcam bunu
Oh yandan yandanbelki harekete geçmesine yardımcı olur diye kalktım oynadım. adımlarım 13.200 oldu
Canım gözün aydııınGecmis olsun
Kaptanim ben de tek ogunu 2 3 gun yapinca ertesi gunlerde ayaga kalkinca falan gozlerim karariyor sanirim tansiyon oynuyor ya dusuyir ya cikiyor. 2 ogun daha mantikli kendine yuklenme. Ben 2 gundur 2 ogun yapiyorum 700 gr farketti insallah yarina kadar devam ederde pazartesi guzel bir sonuc cikar
Ben ikinciyi kocayı eskitmek üzereyim tatlımKeşke
Ay doğumgünü kutlu mutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara
Benim de o civar olcak sanırım
iyi oldu ama. sebze yedim ama nedense yemekten sonra midemde şişlik vardı. en azından o rahatladıOh yandan yandan
Amaaan benim de göbeğimde şişlik var iyi canım sevindim senin içiniyi oldu ama. sebze yedim ama nedense yemekten sonra midemde şişlik vardı. en azından o rahatladı
ikinci eşinden ortak çocuğunuz var mı?Ben ikinciyi kocayı eskitmek üzereyim tatlım
O civar derken yaş mevzusunu mu kastettin
(Gidiyokmu ensonunda
Cnm detoks mantığından çık lütfen yaparsan 3 öğünlük az az yiyerek yap bari ve haftada 1-2 günKizlar bunu deneyen var mı? Alsam mı almasam mı bilemedim
E vücut napsın bütün mineraller çişle gidiyor e protein de azBen yapmıştım detoks suyu o da tansiyonumu düşürdü içinde yeşil elma maydanoz limon falan vardı. Baslicam tansiyonuma zaten
Yok kuzum olmadı ...el ele el başa...ikinci eşinden ortak çocuğunuz var mı?
olsun. mutlu olun da...Yok kuzum olmadı ...el ele el başa...
Ben istedim o istemedi.
Tamam tamam çıktım :) önce sağlık sonra zayiflama(
Cnm detoks mantığından çık lütfen yaparsan 3 öğünlük az az yiyerek yap bari ve haftada 1-2 gün
E vücut napsın bütün mineraller çişle gidiyor e protein de az