Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He iste ondanKolonoskopidir. Demekki birşey bulamadilar bilemiyorum artik ne sebep oluyor
At canim bakayim bendedüzenli ye. bir de bugün yeni tarif öğrendim . atayım sonra.
Canım aynen diyet yapmiyorken sıkıntı yok ama diyete başlıyorum azcik yemeği kısıyorum başlıyor. 3 gün oldu tık yok en ufak bir hareket yok karnım şişti sadece düzeltiriz inşallah dicem de bana zeytinyağı incir kayısı falan hiçbiri işe yaramıyor hamur işi tatlı yemem lazımsesimi çıkartmayayım dedim ama ben de bugün wc ye çıkmadım kızlar evvelsi akşam form çay içmiştim nazlı diye. dün ara ara çıktım. ama dün akşam içmedim menemen salata falan yedim diye. süpriz yaptı bana. bugün wc yoktu. ben de şimdi içeceğim form çayı tekrar.
ben çocukluğumdan beri böyleyim. hep kabızımdır. ama daha sonraları kilo da olunca ödem de ekstra oldu. aynen öyle fesang cım nefretlik bir olay
eski takım arkadaşlarım bilir hep wc den yakınırım yaşayan biliyor bu durumu ancak.
normal zamanda karboyu çok yediğim için genelde normal. ama diyete başlayınca illa 2 güne bir karşıma çıkıyor
Şimdi bol bile olmuş maşallahBu kazağı giymeyi çok bekledimmm
İlk aldigimda kırmızı top gibi duruyordum
Sigara icerken her sabah koşa koşa çikardim wcyeCanım aynen diyet yapmiyorken sıkıntı yok ama diyete başlıyorum azcik yemeği kısıyorum başlıyor. 3 gün oldu tık yok en ufak bir hareket yok karnım şişti sadece düzeltiriz inşallah dicem de bana zeytinyağı incir kayısı falan hiçbiri işe yaramıyor hamur işi tatlı yemem lazım
Bende o da yaramıyorSigara icerken her sabah koşa koşa çikardim wcye
Annem dogumlarda kolay wc cikayim diye cikolatali kek yediriyodu bana o misalCanım aynen diyet yapmiyorken sıkıntı yok ama diyete başlıyorum azcik yemeği kısıyorum başlıyor. 3 gün oldu tık yok en ufak bir hareket yok karnım şişti sadece düzeltiriz inşallah dicem de bana zeytinyağı incir kayısı falan hiçbiri işe yaramıyor hamur işi tatlı yemem lazım
Hadiyaaa aç karnina icincedemi yaramiyor yuhBende o da yaramıyor
Çok şükür, inşallah daha da bollaşsınŞimdi bol bile olmuş maşallah
Eşim bir yildir tütün aliyoSigara alayim dicem onada zam gelmiş
Ne yazık ki filizimHadiyaaa aç karnina icincedemi yaramiyor yuh
Ama ben senelerden beri iciyodum eylüle hamile kalinca biraktim bidaha almadim zaten,3sene oldu birakali 1yıl azmıs yeni baslamisEşim bir yildir tütün aliyo
İyi geceler canimcimIyi geceler kizlar
Iyi geceler kaptanimIyi geceler kizlar
Sende dinlen canimIyi geceler kaptanim
Benimde gozler kaydi
kahve, karbonhidrat, sigara tetikleyici uyarıcı roldelerSigara icerken her sabah koşa koşa çikardim wcye
KeşkeKeşke öyle arkadaşlarımız olsa
Ay doğumgünü kutlu mutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllaraİyiyim ablam hamdolsun bu arada bugün Tuğçe nin doğum günü
Benim de o civar olcak sanırımNasip değilmiş diye bir şey yok tatlım...38 yaşında evlendim hayalimin de ötesi şeyler gördüm... sakın bak evrene kötü mesaj gönderme...annenin babanın saadeti daim olsun seninki de daha daha güzel olsun inşallah.