Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım ilk kez duydum...Tekirdag macırı abla
Belli bilgili oldugu a dan z ye kadar yaziyor yeter nezaman bitcek diyorumFulya mın çok alengirli menüleri vardır onları görsen ne dersin acaba bide çay konusunda konuşmaya başlarsa beyaz çaydan kırmızısına rooibostan bilmem nesine çok bilgilidir arkadaşım bu konuda
Anam babam tekirdagli ablaHadi canım ilk kez duydum...
Hmmm fesang bunu beğendifesang buraya yazmadım. pizza taban malzemesinin içinde 1 diş sarımsak da var.
Afiyet olsun canım12 aralık
Sabah(09.30)
1 haşlanmış yumurta,peynir
Zeytin,domates,maydanoz
1,5 wasa
Şekersiz çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi
1 kare çikolata
Ara öğün
Yarım avuç yer fıstığı
Akşam (17:00 gibi)
Az yağlı tavada hamsi
Salata
3 dilim ekmek
(Sabahla akşam arası çok uzun olduğu için zor doydum 3. Dilimi o yüzden yedim yoksa yemezdim-evde değildim kaynanam yemeğe davet etmişti o yüzden dengesiz oldu saatler)
Adımım az kaldı tamamlayınca atacağım kaptanlarım
fesang Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsınTam tamına 50 sayfa geçmiş birikmiş.. nasıl okurum ne zaman okurum bilmiyorum
10.30
yarım haşlanmış yumurta 3 unsuz kabak mücver 2 dilim peynir 1 ck tahin pekmez 1 ck kaymak 1 ck şekersiz marmelat 1 wasa 1 nescafe bol yeşillik
18.00 tavuklu mantarlı sote yoğurtlu kuru patlican salatası yeşil salata
1.5 litre su.
Bugün ara öğün yapmadım. Gece yatmadan önce süt ve meyve yiyeceğim. Çünkü yarın 14.00 de endoskopim var muhtemelen 16 ya kadar birsey yiyemeyecegim
Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Aaa ne güzel.Anam babam tekurdagli abla
karnıbaharla da yapabilirsin canım.Tamam deneyeceğim mutlaka, ben hep mercimek ekmeğine yapmıştım
Fulya mın çok alengirli menüleri vardır onları görsen ne dersin acaba bide çay konusunda konuşmaya başlarsa beyaz çaydan kırmızısına rooibostan bilmem nesine çok bilgilidir arkadaşım bu konuda
Evet onu da çok duydum ama denemedim canım eminim güzel olurkarnıbaharla da yapabilirsin canım.
Bugün kakule yedim aromasını merak ettiğim için menüme eklememiştim yazayım hahahaBelli bilgili oldugu a dan z ye kadar yaziyor yeter nezaman bitcek diyorum
1muz biraz fıstık ezmesi yazsa bitecek,ama 1muzun ustune sekersiz fıstık ezmesi uzamış hali
Fermente çay yerine çay iste bildigimiz çay kim anlicak fermentesini kakulesini royboksunu
Senden görüp ben de hindi füme aldım tam buğday lavaşla dürüm yapıp yedim gayet güzel oldu canımBugün kakule yedim aromasını merak ettiğim için menüme eklememiştim yazayım hahaha
Bir de sabah kahvaltıda hindi füme yedim 1 tane onu da unutmuşum
afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Etli kuru fasulye
Yoğurt
Yeşil soğan
Su 2 litre spor 8 bin küsurlarda adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Etli kuru fasulye
Yoğurt
Yeşil soğan
Su 2 litre spor 8 bin küsurlarda adım
Zipzip- E Elif_Eylul
dürüm güzel oluyorSenden görüp ben de hindi füme aldım tam buğday lavaşla dürüm yapıp yedim gayet güzel oldu canım
Valla güzeldi canım dünden sonra ilaç gibi geldidürüm güzel oluyor
Afiyet olsun canim12 Aralık pazar
Kk peynir 3 zeytin yeşillik 1 dilim ekmek çok az haşhaş ezmesi
Öğle yok
Akşam (18.00)
Ispanak 1 kase yoğurt 1 parça fırın tavuk
20.30
2 hurma ve çay
2 bin adım 2 litre su
Zipzip-
Eline sağlık kaptanimfesang 60kiloyum kaptanlarim yarin bildirimlerinizi fotografli ve nikli olarak özel mesajla bekliyorum
Diger bildirimlerde bu sayfada fotoğraf sarti olmadan en gec 13.00 a kadar yapılmali...
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
@EppekArasi
@Pikachu_
@Nehir im
@Aijoo
@Li_zigi
@askrhpozitif
@Mevsim_bahar83
@Noisy Girl
@sulisim
aypare ackerman