Afiyet olsun canim ❤Gunaydin kizlar dunku menum
İftar
18.30
Bir kepce yayla corbasi
Bir tabak pirasa yemegi
Dort kasik pilav
Tursu
Bir dilim ekmek
Ara on badem yesil cay
1.5 litre su Eki Görüntüle 2961541
Zipzip-
Cordelia
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar,bugun okul tatil,Bursa da cok fena bir hava var
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın....bugün 5 te kalktım 30 dk evami yaptım...saahurumu da yaptım ins sıkıntısız iftarimi yapabilirim
Günaydın canim ❤Günaydın
Canımm sakın kilo alma sağlıkla güzel güzel yaşaHerkes en fit halini atıyor bende en dombili halimi atayım
Ayaklarina saglik
Afiyet olsun12.00 1 yumurtalı Salata 1 dilim peynir 2 zeytin 4 5 tane patates kızartması yeşillik domates salatalık biber 1 nescafe
18.00 fırında tavuklu Patatesli türlü 2 yk yoğurt Salata
1.5 litre su @Filiz16Cordelia Zipzip- @Zeynebim2020
Detokstan ziyade cok bu listeBak canim burda
Ayaklarina saglik poncik kaptan
Hava cok mu soguk, evde adimlama yapsan ben trampolinde oldugum yerde adimlama yapiyorum gündüz yetismiyor bazen.Yarın nasil yuruycem onu düşünüyorum
SüpersinEki Görüntüle 2961523
Ay özendim ya bende atayım içimde kalmasınpembe yelekli daha diyete başlamadan siyah elbiseli de daha bu kiloma inmeden orda daha fazlayım elbise çuval gibi duruyor şimdi
Gayet fitsin25 Şubat ta cekilmisim bunu
Basarmissin yine basarirsin.İnşallah yine bu hale gelebilirim canım ya şuan bu fotoya 9 kilo eklenmesi lazım 67 -68 civariyim burda
Iyi gece diyecegim, sabah oldu gunaydinGidimde yatayım en iyisiiyigeceler canlar
Günaydin kaptanimİyi geceler canım.
Sagol canimGecmis olsun canim
Günaydın canim ❤Günaydın herkese
Günaydın canim ❤Günaydın çiçekler
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın
Arkadas var arkadas var önemli olan karsimdakinin nasıl oldugu yoksa herkese öyle bağlanmamSelamlar
Bazı şeylere buraya yansıtmasam yine de mutluyum öyle çok üsteleyemiyorum gamsızlık huyum var çok kafaya takmam hiç huyum bu hayata pozitif olmaya bakıyorum
Çok fazla sıkıntılarım var onları hep kenara atarım yoluma devam ederim
Amaki bişeyi çok kafama taktıysam onu yaparım kilo vermeye 2 ay önce kendimi sıkı tuttum pes etmeyecegim hedefime ulaşana kadar !
Ama birine alışınca koparma vazgeçme huyum yok ben arkadaşlıklara çok cabuk bağlanan birisiyim
Neyseee ki çok uzattım
Siz masılsınız ??