Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin durumu nasil
Hemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir

25 Şubat ta cekilmisim bunu

Günaydın kızlar ❤

ggüüünnnaaaayyydddııınnnnn

Gunaydin kızlar

Günaydın....bugün 5 te kalktım 30 dk evami yaptım...saahurumu da yaptım ins sıkıntısız iftarimi yapabilirim

Günaydın kızlar
Süpersinkactan kaca düstün peki
Teşekkürler canım 75 di galiba diyete başladığım da işte şimdi ki güncel kilom 59,1
Teşekkürler canım
Günaydın herkese

Günaydın çiçekler

Günaydın hayırlı sabahlar
Cordelia

Günaydın kızlar
Hemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Ay geçmiş olsun Rabbim o çocukların yüzü suyu hürmetine iylestirsin çocuklarının başında dursun inşallah

Coook geçmiş olsun...rabbbin ailesine bağışlasın...gerçekten çok zor bı durum...kaç yaşında ydi

geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…