Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin durumu nasil :KK43:
Hemen ilk ameliyati yapmislar :KK43: suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir

25 Şubat ta cekilmisim bunu 🤦🏻

Günaydın kızlar ❤💙💚💛💜

ggüüünnnaaaayyydddııınnnnn :halay::halay::halay::halay:

Gunaydin kızlar 💞

Günaydın....bugün 5 te kalktım 30 dk evami yaptım...saahurumu da yaptım ins sıkıntısız iftarimi yapabilirim

Günaydın kızlar 💕
Süpersin👏kactan kaca düstün peki
Teşekkürler canım 💕75 di galiba diyete başladığım da işte şimdi ki güncel kilom 59,1
@askrhpozitif C _CikiLeta @Aijoo önceki sonraki fotografları paylaştı ❤️ maşallah 😍
@askrhpozitif Merve 6.takımdan ayrıldıgından 67 ydin evet bende vardim bi ara 87 felan görünce ne ara aldın demişligim var
Gerçekten takımdan uzaklaşınca kilo alıp geliyorsun bence kalmalısın
@Aijoo Büşra hedefine az kaldı ulaşmak üzeredesin benim idolumsun🤗❤️
Teşekkürler canım 💕
Günaydın herkese 😍💕❤️💚

Günaydın çiçekler 💞

Günaydın hayırlı sabahlar 💙💐❤️
Cordelia Cordelia

Günaydın kızlar 💕
Hemen ilk ameliyati yapmislar :KK43: suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Ay geçmiş olsun Rabbim o çocukların yüzü suyu hürmetine iylestirsin çocuklarının başında dursun inşallah 🤲🏻

Coook geçmiş olsun...rabbbin ailesine bağışlasın...gerçekten çok zor bı durum...kaç yaşında ydi

geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

X