- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin durumu nasilEki Görüntüle 2961549
Cordelia @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin durumu nasilEki Görüntüle 2961549
Cordelia @Zeynebim2020 dun bu kadar oldu bilekligim, aksam ustu esimin kuzeni beyin kanamasi gecirdi acil ciktik tel almamisim yanima
Afiyet olsun canim ❤Menu
Sabah(10:00)
2 yumurta
2dlm cavdar
1kk peynir
Ogle
6yk turlu
1 kase yogurt
Aksam
1 doner durum
1 ayran
Su:1 lt Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
evet ben çok kazk yedim böle oldugum içinArkadas var arkadas var önemli olan karsimdakinin nasıl oldugu yoksa herkese öyle bağlanmam
Hemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartirCook gecmis olsun canim Allah sifa versin durumu nasil
Çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2961549
Sagol migimÇok geçmiş olsun
Amin canim insallahHemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Sagol canim atlatir insallah hasarsizNorth River geçmiş olsun canım
Sagol canimNorth River geçmiş olsun cnm
Kiz yapar dedik ne dedik pilates
Patates anlamış
He birde bana fırça atıyor
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
25 Şubat ta cekilmisim bunu
Günaydın kızlar ❤
ggüüünnnaaaayyydddııınnnnn
Gunaydin kızlar
Günaydınnnnn
Günaydınnnn
Eki Görüntüle 2961543
Günaydın....bugün 5 te kalktım 30 dk evami yaptım...saahurumu da yaptım ins sıkıntısız iftarimi yapabilirim
Günaydın kızlarGünaydın
Teşekkürler canım 75 di galiba diyete başladığım da işte şimdi ki güncel kilom 59,1Süpersinkactan kaca düstün peki
Teşekkürler canım@askrhpozitif C _CikiLeta @Aijoo önceki sonraki fotografları paylaştı maşallah
@askrhpozitif Merve 6.takımdan ayrıldıgından 67 ydin evet bende vardim bi ara 87 felan görünce ne ara aldın demişligim var
Gerçekten takımdan uzaklaşınca kilo alıp geliyorsun bence kalmalısın
@Aijoo Büşra hedefine az kaldı ulaşmak üzeredesin benim idolumsun
Günaydın herkese
Günaydın çiçekler
Günaydın kızlarGünaydın
Ay geçmiş olsun Rabbim o çocukların yüzü suyu hürmetine iylestirsin çocuklarının başında dursun inşallahHemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Coook geçmiş olsun...rabbbin ailesine bağışlasın...gerçekten çok zor bı durum...kaç yaşında ydiHemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahHemen ilk ameliyati yapmislar suan yogun bakimda %50 diyorlar biraz iyilesme gosterirse 2. Ameliyat yapilacak hasarsiz ,saglicakla atlatir insallah 2 cocuk var rabbim sevdiklerine bagislar insallah . Su ara hep karabulutlar insallah feraha cikartir
Günaydın canim ❤günaydın kızlar herkese mutlu günler