Afiyet olsun canım Ayaklarına sağlıkMenüm gelsin
Sabah
Kıymalı yumurta (2 yumurta)
Domates
2 kk Peynir
Akşam
Kıymalı karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Eki Görüntüle 2961494
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- C _CikiLeta
İyiye gidiyor ablacım şükür karnım tok olunca demekki aç kaldım sinirler tavan yaptı kan şekerim düştü sağol canım
İyi geceler canımİyi geceler kızlardün gece uyumadım bugun erken yatayım kocam Ankara'ya gidecekmiş görev yazMislar gece 3 te burdayım
Tamam canim Allah kolaylik versin iyi nöbetler
Sağol kaptancim
Afiyet olsun canım Ayaklarına sağlık
İyiye gidiyor ablacım şükür karnım tok olunca demekki aç kaldım sinirler tavan yaptı kan şekerim düştü sağol canım
İyi geceler canım
Güncel halini de görseydik canımHerkes en fit halini atıyor bende en dombili halimi atayım
Olacak bir gün bizimde gobegimiz dumduz olcakBen ters anlamışımbende olamadım daha canim daha kemiklerim görünmüyor bir sırt üstü yatinca göbek içeri çökünce belirginleşiyor
İnşallah canim cok sagol. Hepimiz başarili olalim yurekten istiyorumBaşarırsın sen
Güncel boydan yok canım sanırım bir bakayımGüncel halini de görseydik canım
Sen Karadenizli misin ?Herkes en fit halini atıyor bende en dombili halimi atayım
BekliyoreGüncel boydan yok canım sanırım bir bakayım
Afiyet olsun canım sende dikkat et senin de menun çok azMenu yazmadimi şimdi farkettim
29 kasim menüsü
Sabah 10
Elmali kefirli smotie
Ara turk kahvesi
13.30
1 yumurtali salata
Ayran
15.30
Cennet hurmasi kakaolu tahinli
18.30
Az pirasa yemeği
Az yogurt
Midem bulandi aksam yemeginide bitiremedim sonrada yemedim bişey
Zipzip- E Elif_Eylul C _CikiLeta Cordelia adimlar tamam
Sen asıl yarın görBekliyore
Afiyet olsun canım sende dikkat et senin de menun çok az
Bana göre pembeli gayet fitEki Görüntüle 2961523
Ay özendim ya bende atayım içimde kalmasınpembe yelekli daha diyete başlamadan siyah elbiseli de daha bu kiloma inmeden orda daha fazlayım elbise çuval gibi duruyor şimdi
Gördüm canım attığın listeyi gerçekten çok az aman dikkatli ol ben cesaret edememSen asıl yarın gördetokstayim ya ben
Yaşayıp gorcez artıkGördüm canım attığın listeyi gerçekten çok az aman dikkatli ol ben cesaret edemem
Canım yelek varya belli olmuyor pörsümüs taraflarBana göre pembeli gayet fit
Yok canım eşim Karadenizli ben egeliyimSen Karadenizli misin ?