- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Cidden kaç kiloydun o resimde.Noldu şok oldun dimi
Aynen son 16 kilocuk kaldıSende güzel vermişsin canım hadikaldı
İyi geceler canımİyi geceler kızlardün gece uyumadım bugun erken yatayım kocam Ankara'ya gidecekmiş görev yazMislar gece 3 te burdayım
İyi geceler uyu canım.İyi geceler kızlardün gece uyumadım bugun erken yatayım kocam Ankara'ya gidecekmiş görev yazMislar gece 3 te burdayım
100 üstü diye tahmin ediyorum canım o aralar tartilmak gibi bir derdim yoktuCidden kaç kiloydun o resimde.
Evet insan çok kilo alınca tartıyla pek anlaşamıyor.100 üstü diye tahmin ediyorum canım o aralar tartilmak gibi bir derdim yoktu
Allah kavuştursunİyi geceler kızlardün gece uyumadım bugun erken yatayım kocam Ankara'ya gidecekmiş görev yazMislar gece 3 te burdayım
Hedef 60 mi kiz?Aynen son 16 kilocuk kaldı
Aynen canımEvet insan çok kilo alınca tartıyla pek anlaşamıyor.
TeşekkürlerSelam kızlar
30 sayfa olmus atlaya atlaya okudum, bu kez de foto paylasan arkadaşları kaçırdığımi anladim. Geri atladigim sayfalari da tekrar okudum :)))
Aijoo masallah harikasin canim
Evet canım 45 olsam sırf kemik olurum 70 in aşağısına düştüm mü eşim söylenmeye başlıyorHedef 60 mi kiz?
Bir zamanlar hedefim 45 ti waaaooowwww
Ben o donem kg alisimi izlemiştimAynen canımdiyeti bırakınca tartıyı da bosuyorum Ben
Hedefim derken kg verme yani 111den 45 kg verip 65 olmakEvet canım 45 olsam sırf kemik olurum 70 in aşağısına düştüm mü eşim söylenmeye başlıyor
Kontrollu olmayı ogrenicez bı şekilde canım sürekli al ver çekilecek dert değilBen o donem kg alisimi izlemiştimnasil bir psikopatlik
Evet benim icin en zor donem geldi çattıKontrollu olmayı ogrenicez bı şekilde canım sürekli al ver çekilecek dert değil
Ben ters anlamışımHedefim derken kg verme yani 111den 45 kg verip 65 olmakbu ara da ben hâlâ sirf kemik olmadim yaglarfa mevcut ama sirtimda ve boynumdaki kemiklerle ask yasadigim dogrudur
Başarırsın senEvet benim icin en zor donem geldi çattı