Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bir yazı görseli olabilir

Günaydın ablacım 💕
gülüm hala başın ağrıyor mu
kendini çok aç bırakıp uykusuz da kalıyormuşsun bu kendine işkence farkındasın değil mi doyuracak kadar salata yoğurt bari yemeklerin yanına , migren açken de depreşir , bedenin ağzı dili yok bir şeyleri yanlış yaptık mı bize ağrıyla anlatmaya çalışır , suyu arttırıp bir 10 dk olsa yatıp derin ama yavaş nefesler al ver zihnini ağrısız bir yerine odakla sonra ağrıyan yerine odaklayıp en son yine ağrısız yerine odakla sonrada boşlukta düşüncesiz kalmaya çalış ağrı gider allahın izniyle

Gunaydin kızlar listede olmasamda kontrol amaçlı tartildim cuma 56.9 bugün 56.8 :)

Başım çatlayacak ya gerçekten kendimi çok aç bırakıyorum zangır zangır titriyorum, bide herşeyi kafaya takınca beynim yorulmuş gibi ağrı yapıyor,
Gece yine uyuyamadım apartmandan bi insan sesi geliyor gece yarısı oy oy diye bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor uyku tutmadı 😔
Geçmiş olsun canım 🌺
Gunaydinnn

Saglikli huzurlu güzel bi hafta olsun insallah 💕💕💕💕💕

Burda kış soğuğu başladı iyice 😐
Sabah arabalar hep donmuş

Günaydın kızlar ❤ kilo bildirim günümüz bugün diye biliyorum. Öyle ise ilk bildirim ve diyet yapmaya ilk başlangıcımı yapayım bakalım. 😊

29 kasım pazartesi yani
Bu sabah : 69.6
Başlangıcın hayırlı olsun canım 💞
Günaydın guzellikler💋💋💋💋

gülüm hala başın ağrıyor mu
kendini çok aç bırakıp uykusuz da kalıyormuşsun bu kendine işkence farkındasın değil mi doyuracak kadar salata yoğurt bari yemeklerin yanına , migren açken de depreşir , bedenin ağzı dili yok bir şeyleri yanlış yaptık mı bize ağrıyla anlatmaya çalışır , suyu arttırıp bir 10 dk olsa yatıp derin ama yavaş nefesler al ver zihnini ağrısız bir yerine odakla sonra ağrıyan yerine odaklayıp en son yine ağrısız yerine odakla sonrada boşlukta düşüncesiz kalmaya çalış ağrı gider allahın izniyle
Teşekkürler ablacım geçti sanki biraz sabah daha da fenaydı hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor kendi kendime kafama sırayla bişey geliyor suyu en az 2 lt içiyorum 3 ltrede oluyor bazen ara da böyle oluyorum yatma fırsatı olmaz ki bebe izin vermez o uyurkende ya yemek ya da etrafı toparlıyorum mecburen çok sağ ol ilgin için 😍💕

X