- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
geçmiş olsun canımVarisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canımVarisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacak
Sagol canimgeçmiş olsun canım
Günaydın ablacım
Gider gider biz elden geleni yapalım daBende 65 ile hedefledim ama olacak mı bilmiyorum 67-68 olsa iyi yine
Valla hızla lodos gibi gitse kilolar ya
Günaydın ablacım
Çok çalışmam lazım çoooookGider gider biz elden geleni yapalım da
Ara vere vere tutuyorumNiyetlendigin 61 orucuysa, onun araliksiz tutulmasi gerekiyor cnm
O zaman şimdiden basla migi popo üstü oturarak olmayacağı kesinÇok çalışmam lazım çoooook
Nasıl olacak tüyo nedirO zaman şimdiden basla migi popo üstü oturarak olmayacağı kesin
Günaydın ablacim ❤
gülüm hala başın ağrıyor muGünaydın ablacım
günaydın gülümmmGünaydın ablacim ❤
Erken uyanamiyorum bu ara abla 8 gibi uyaniyorumgünaydın gülümmm
tabi sen erkencisin sana öğlen oldu
UnuttumM MissHayaLet Casper spor bildirdin mi düne ait?
Gunaydin kızlar listede olmasamda kontrol amaçlı tartildim cuma 56.9 bugün 56.8 :)
Geçmiş olsun canımBaşım çatlayacak ya gerçekten kendimi çok aç bırakıyorum zangır zangır titriyorum, bide herşeyi kafaya takınca beynim yorulmuş gibi ağrı yapıyor,
Gece yine uyuyamadım apartmandan bi insan sesi geliyor gece yarısı oy oy diye bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor uyku tutmadı
Gunaydinnn
Saglikli huzurlu güzel bi hafta olsun insallah
Burda kış soğuğu başladı iyice
Sabah arabalar hep donmuş
Başlangıcın hayırlı olsun canımGünaydın kızlar ❤ kilo bildirim günümüz bugün diye biliyorum. Öyle ise ilk bildirim ve diyet yapmaya ilk başlangıcımı yapayım bakalım.
29 kasım pazartesi yani
Bu sabah : 69.6
Günaydın guzellikler
Teşekkürler ablacım geçti sanki biraz sabah daha da fenaydı hiç bişey düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor kendi kendime kafama sırayla bişey geliyor suyu en az 2 lt içiyorum 3 ltrede oluyor bazen ara da böyle oluyorum yatma fırsatı olmaz ki bebe izin vermez o uyurkende ya yemek ya da etrafı toparlıyorum mecburen çok sağ ol ilgin içingülüm hala başın ağrıyor mu
kendini çok aç bırakıp uykusuz da kalıyormuşsun bu kendine işkence farkındasın değil mi doyuracak kadar salata yoğurt bari yemeklerin yanına , migren açken de depreşir , bedenin ağzı dili yok bir şeyleri yanlış yaptık mı bize ağrıyla anlatmaya çalışır , suyu arttırıp bir 10 dk olsa yatıp derin ama yavaş nefesler al ver zihnini ağrısız bir yerine odakla sonra ağrıyan yerine odaklayıp en son yine ağrısız yerine odakla sonrada boşlukta düşüncesiz kalmaya çalış ağrı gider allahın izniyle
Ayaklarına sağlık canım
Teşekkürler canım benimGeçmiş olsun canım
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Günaydın guzellikler