Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim ❤26 Kasım Cuma
12.30
Hamburger menü
Akşam 18.30
2 tavada yumurta
Az kuymak
Zipzip- @Filiz16 @Noisy Girl
Afiyet olsun canim ❤27 Kasım Cumartesi
10.00
1 trabzon hurması
Kahvaltı 12.00
1 tavada yumurta
4-5 tane patates kızartması
Biraz telli peynir
Bikaç lokma ekmek
Akşam 18.00
2 tavuk but 4 elma dilim patates (fırında)
Biraz havuç tarator
3 tane bolll acılı acur turşusu
Zipzip- @Filiz16 Cordelia @Noisy Girl
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın kızlar 6:30 dan beri ayaktayım kızım kaç kere kustu oğlan kalktı uyumuyor
Günaydın canim ❤Günaydın herkesebugün kendimi uzun bir aradan sonra ilk defa hafiflemiş rahatlamış hissediyorum. Babamın iyi haberlerinin de bu hissiyatıma katkısı büyük ama bir kısmı da eminim ki temiz ve daha az beslenmemin sonucu umarım önce doksanlı rakamları terk eder ve vazgeçmeden 68 e ulaşırım
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın kıslar
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın
20-30 sayfa okuyup geldim
Bende haftasonu dikkat etmeye çalışirdim dün olmadı bugün dikkat edicemCuma ödülü yiyorlar pazartesi de önemli ama cuma daha da önemli bundan sonra öyle herkesin kararına saygı duymak lazım öyle karar verildi ben çok korkuyorum artı gelicem diye
Valla çok alıngan ne desem alınıyor ablaHurmalı kek miginin işine yarar...illa verecekse şekerli yapsın. Dediğin gibi bir de alıngan kv yse kahrından yemez bir de...
Günaydın tatlımGünaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤Günaydın tatlım
Günaydın canım geçmiş olsun Rabbim kolaylık versinGünaydın kızlar 6:30 dan beri ayaktayım kızım kaç kere kustu oğlan kalktı uyumuyor
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar ❤
Günaydın ablaGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hava yağmurlu ama içimiz aydınlık
Günaydın canim ❤Günaydın kaptanım
Bende ayniyim 15.000 adim attim yorgun uyandimDün nasıl yorulmuşsam etlerim dökülüyor sanki
Ayaklarına sağlık kaptanım bende yürüyemem dedim dün anasını ağlatmışımBende ayniyim 15.000 adim attim yorgun uyandim
Bugunde 15 .000 yapacagim insallah bir kendime geleyimAyaklarına sağlık kaptanım bende yürüyemem dedim dün anasını ağlatmışım
Bi de akşam kaynanamlar yemeğe geldi onlara yemek ver mutfağı topla mahvoldum
En son yağ çözle bi giriştim ocağa sanırsın çatışmadayım
Bugün sahilde yürüyebilirsem git gel benimde 15 bini bulabilir.. zaten sahil yoluna girdiğin zaman mecbur tamamlıyorsun yoluBugunde 15 .000 yapacagim insallah bir kendime geleyim
Burasi yagmurlu ben yine evden yurumeye devam edecegim:)Bugün sahilde yürüyebilirsem git gel benimde 15 bini bulabilir.. zaten sahil yoluna girdiğin zaman mecbur tamamlıyorsun yolu
Komşumla gideceğim gelirse..
Ay yorulunca eve minibüsle dönüyormuşuz ne gülerim yaa
İnsallah canım burda da şimdi rüzgar başladı balayım yağmur yağarsa ev hapsi devamBurasi yagmurlu ben yine evden yurumeye devam edecegim:)
Minibüse binmeden gelirsiniz inşallah
Uyuyorlarİnsallah canım burda da şimdi rüzgar başladı balayım yağmur yağarsa ev hapsi devam
Ay ne sessiz buralar nirdesinizzz kızlar
Pazar pazar vır vır konuşulur mu? Bırakın da uyuyalım.İnsallah canım burda da şimdi rüzgar başladı balayım yağmur yağarsa ev hapsi devam
Ay ne sessiz buralar nirdesinizzz kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu pazarlar.