Bizim memkekette bilinir canım.Aaa şaşırdım pek bilinen bir börek değil. Eline sağlık inşallah bir gün kısmet olur
Bizimki çalışıyor birde düşün kendilerinin yememesi laziim birde şekeri var 300 ze çıkıyorBenim kv de de çalışmaya başlamadan once herşeyi yapardi. Artik aksam yemegini bile gecistiriyor yorgunluktan
Ödül öğünü cuma mıydı? Eğer bu krizim devam ederse yapacağım kesinlikleBizim memkekette bilinir canım.
Of of cok fazlaymis. Dikkat etmeliler ama dinlemez. Ben kv min yemeklerinin neden iyi oldugunu mutfagina girince anladımBizimki çalışıyor birde düşün kendilerinin yememesi laziim birde şekeri var 300 ze çıkıyor
Evet canim. Cuma. Afiyet olsun.Ödül öğünü cuma mıydı? Eğer bu krizim devam ederse yapacağım kesinlikle
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Sucuklu yumurta
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Adana kebap
Soğan salatası
Su 1.5 litre spor yürüyüş
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @fittanne
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Unutmamış beniBütün malzemeleri doğra canım az yağla fırçayla çok güzel oluyor hafif
Nasılsın AblamAntalya nasıl alisabildin mi
Tşk ederimAfiyet olsun canim
Tşk ederimAfiyet olsun canım
Bitmiyor bitmiyor
Sen yeter ki pes etme 7leri de 6ları da görürsün canımTeşekkür ederim canımumarım senin gibi 7 lere ulaşırım. Şayet en son 4 sene önce 76 kiloydum
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa nasip etsinMerhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm.haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Gecmis olsun canım.ben şimdi okudum. En azindan sikintinin sebebini öğrenmiş oldunuz. İnşallah guzel bir tedavi uygulanirMerhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm.haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Bosuna vurdu zaten hala sivriDayak arsızi olmuş bunlar.