Popüler Konu LenaG ile MasterFit

26 Kasım Cuma

12.30
Hamburger menü

Akşam 18.30
2 tavada yumurta
Az kuymak

Zipzip- E Elif_Eylul C _CikiLeta
Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık migime iyi bir menü örneği olmadı senin diyetini uyguluyor ya
Afiyet olsun canım, Ayaklarına sağlık

Günaydın herkese bugün kendimi uzun bir aradan sonra ilk defa hafiflemiş rahatlamış hissediyorum. Babamın iyi haberlerinin de bu hissiyatıma katkısı büyük ama bir kısmı da eminim ki temiz ve daha az beslenmemin sonucu umarım önce doksanlı rakamları terk eder ve vazgeçmeden 68 e ulaşırım

Tekrardan geçmiş olsun canım, iyimi babanın durumu Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah...

Neden olmasın sen istedikten sonra 68 de olursun

Tekrardan geçmiş olsun canım, iyimi babanın durumu Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah...

Neden olmasın sen istedikten sonra 68 de olursun
-Öleceğimi bilsem bu ameliyatı olmazdım- dedirtecek kadar ağrıları varmış ama sonuçta ağır bir ameliyatti ve ağrılar geçici . Sezeryandan sonra bizlerde de acı ağrı oluyor ama zaman herşeyi geçiriyor. Daha da iyi olacak ben inanıyorum. Yarın nasip olursa görmeye gideceğiz

kilo noktasında biraz kendimi bırakmıştım . Olmayacak diyordum ki aklıma buraya katılmak geldi. Sadece katılmam da değil böyle güzel , samimi , sıcak kanli bir grup olduğunuz için de ayrıca kendimi şanslı hissediyorum

Afiyet olsun canim ❤

27 kasim menüsü

Sabah 10 resimde

Ara nescafe

Oglen resimde 13.30 gibi

Ara turk kahvesi k.dut

Akşam 1 kase brokoli corbasi
Yogurt

Ara tarcinli süt

E Elif_Eylul Zipzip- @Zeynebim2020
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

26 Kasım Cuma

12.30
Hamburger menü

Akşam 18.30
2 tavada yumurta
Az kuymak

Zipzip- E Elif_Eylul C _CikiLeta

Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar 6:30 dan beri ayaktayım kızım kaç kere kustu oğlan kalktı uyumuyor
Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…