- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.991
- 35
GünaydınPazar pazar vır vır konuşulur mu? Bırakın da uyuyalım.
Bende uyuyacaktım 8 de uyandım hava hala karanlıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınPazar pazar vır vır konuşulur mu? Bırakın da uyuyalım.
Günaydın canim ❤Günaydın
Hangi sahil tatlım yakınsa geleyim yanınaBugün eşim çocuklara bakarsa sahilden yürümeyi düşünüyorum biraz mesafemi arttıracağım tabiii ölmezsem
İmocisiz günaydın süssüz kadına benzerGünaydın
Tobe Yarabbi bugün dedim artık oğluna iyilik yapmıyorsun aldığımda 65 kiloluk adamı 75 kilo yaptın dedim gönderme diyorum kadın ne olcak ondan geç o eritir diyor erise 10 kilo fark olmaz anne diyordum yok erirmis o limon tuzu ya bu adam ericek
Benim kv de de çalışmaya başlamadan once herşeyi yapardi. Artik aksam yemegini bile gecistiriyor yorgunluktan
Evet canım benimkinin de şekeri var sürekli çıkıyor ama hala hamur işi peşindeydi.Bizimki çalışıyor birde düşün kendilerinin yememesi laziim birde şekeri var 300 ze çıkıyor
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlar 6:30 dan beri ayaktayım kızım kaç kere kustu oğlan kalktı uyumuyor
Allah şifa versin canım günaydınGünaydın herkese bugün kendimi uzun bir aradan sonra ilk defa hafiflemiş rahatlamış hissediyorum. Babamın iyi haberlerinin de bu hissiyatıma katkısı büyük ama bir kısmı da eminim ki temiz ve daha az beslenmemin sonucu umarım önce doksanlı rakamları terk eder ve vazgeçmeden 68 e ulaşırım
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar ❤
Günaydın kıslar
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın
20-30 sayfa okuyup geldim
Oraya da gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiinGünaydın mutlu pazarlar.
Ayaklarını karnını sıcak tut canım...Bu ay erken regl oldum. Geceden beri kıvranıyorum. Sabah azcik uyumuşum bir gec geliyo bir erken doktora gitmem lazım randevuda yok
Kilo verme durumlarida etkiliyor olabilir canim regl duzeniniBu ay erken regl oldum. Geceden beri kıvranıyorum. Sabah azcik uyumuşum bir gec geliyo bir erken doktora gitmem lazım randevuda yok
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hava yağmurlu ama içimiz aydınlık
Günaydın mutlu pazarlar.
Günaydın güzellerGünaydın
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın şekerler...burda acayip yağmur var...sel seli götürdü gece...hala ara ara dinip geri başlıyor...
Günaydın canım biz de de lodos varGünaydın şekerler...burda acayip yağmur var...sel seli götürdü gece...hala ara ara dinip geri başlıyor...
Burasi geceden beri uçuyorGünaydın canım biz de de lodos var
Ayni ay için de ikinci kez olmuş oldum. Hormonlarıma baktirmam lazımKilo verme durumlarida etkiliyor olabilir canim regl duzenini
Bence bilinç alti ile alakalıdır canım.oyle bir yazı okumuştum.
Geçen hafta takımda olduğum için oruç tuttugum halde iftardan sonra hiç bisey yemedim...bendeki yemek yemek can sıkıntısından bosluktan..bilinç altında gün yüzüne çıkamayan bı şeyler var sanırım...yiyerek onları susturuyorumBen akşam 7 den sonra hiçbirsey yemiyoum. 21 gün uygulayacağım. 10-15 gün oldu. İyi gidiyor şükür. Sürekli yapmak istiyorum. Böyle daha iyi. Sürekli yemek düşünmüyorum. Yemeyeceğimi bildiğim için rahatım. İlk 5 gün zorlandım.
Ramazanda bende öyle oldum canim bir döngü o normalAyni ay için de ikinci kez olmuş oldum. Hormonlarıma baktirmam lazım