Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tobe Yarabbi bugün dedim artık oğluna iyilik yapmıyorsun aldığımda 65 kiloluk adamı 75 kilo yaptın dedim gönderme diyorum kadın ne olcak ondan geç o eritir diyor erise 10 kilo fark olmaz anne diyordum yok erirmis o limon tuzu ya bu adam ericek 😏

Benim kv de de çalışmaya başlamadan once herşeyi yapardi. Artik aksam yemegini bile gecistiriyor yorgunluktan

Bizimki çalışıyor birde düşün kendilerinin yememesi laziim birde şekeri var 300 ze çıkıyor
Evet canım benimkinin de şekeri var sürekli çıkıyor ama hala hamur işi peşindeydi.
Günaydın kızlar 6:30 dan beri ayaktayım kızım kaç kere kustu oğlan kalktı uyumuyor 😔
Günaydın canım geçmiş olsun 🥺
Günaydın herkese🥰🥰 bugün kendimi uzun bir aradan sonra ilk defa hafiflemiş rahatlamış hissediyorum. Babamın iyi haberlerinin de bu hissiyatıma katkısı büyük ama bir kısmı da eminim ki temiz ve daha az beslenmemin sonucu ❤️👍 umarım önce doksanlı rakamları terk eder ve vazgeçmeden 68 e ulaşırım 🥰
Allah şifa versin canım günaydın 💞
Günaydın kızlar💞

Günaydın kızlar ❤💙💚

Günaydın kıslar :KK200::KK68:

Günaydın❤️
20-30 sayfa okuyup geldim🙄😅
Günaydın kızlar 💋💋💞💞

Bence bilinç alti ile alakalıdır canım.oyle bir yazı okumuştum.

Ben akşam 7 den sonra hiçbirsey yemiyoum. 21 gün uygulayacağım. 10-15 gün oldu. İyi gidiyor şükür. ❤️ Sürekli yapmak istiyorum. Böyle daha iyi. Sürekli yemek düşünmüyorum. Yemeyeceğimi bildiğim için rahatım. İlk 5 gün zorlandım. 🥳
Geçen hafta takımda olduğum için oruç tuttugum halde iftardan sonra hiç bisey yemedim...bendeki yemek yemek can sıkıntısından bosluktan..bilinç altında gün yüzüne çıkamayan bı şeyler var sanırım...yiyerek onları susturuyorum😤😤😤😤

X