Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bizimki çalışıyor birde düşün kendilerinin yememesi laziim birde şekeri var 300 ze çıkıyor
Of of cok fazlaymis. Dikkat etmeliler ama dinlemez. Ben kv min yemeklerinin neden iyi oldugunu mutfagina girince anladım 😅🤣 türlü cesit çeşni kullanıyordu, tavuk suyu et suyu her yemeğe katiyodu resmen. Neyseki çeşni almaz oldu sonradan.
Birde dolma biberini begeniyordum. Benimki oyle olmuyodu. Megerse firina surmeden once biberler iyi kizarsin diye kati yag sürüyormuş:skandal:

Artik başkalarının yemeklerini yemek istemiyorum. Eskiden sık sık anneme kvye giderdim yemeye. Belkide ondan kg aldim. Şimdi kendim surekli zeytinyağı kullanıyorum, corbalara un koymuyorum, ya da sebzelere az pirinç bulgur koyuyorum. Ama baskalari dikkat etmiyor tabi

Bütün malzemeleri doğra canım az yağla fırçayla çok güzel oluyor hafif

Nasılsın Ablam ♥️ Antalya nasıl alisabildin mi
Unutmamış beni :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İyiyim bitanem ❤️ Antalya daha önce yaşadığım bir şehir o yüzden sıkıntı yaşamadım. Karşılıklı memnunuz birbirimizden. Sen hangi şehirden katiliyorsun yarışmaya :KK45:

Eklentiler

• Screenshot_20211128-005926_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20211128-005926_WhatsApp.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. 😔 haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa nasip etsin 🙏

Merhaba kızlar. Bugün biraz can sıkıcı haber aldım.. 2.5 yaşında ki kızımın çölyak olduğunu öğrendim. Tahmin ettiğimiz birseydi ama yine öğrenince üzüldüm. 😔 haftaya endoskopi yapılacak kesin tanı koymak için.
Bugün ki menüm
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domates yeşillik
15.00 1 mandalina 5 badem
18.30 7-8 kaşık makarna 1 kaşık yoğurt
1.5 litre su
Gecmis olsun canım.ben şimdi okudum. En azindan sikintinin sebebini öğrenmiş oldunuz. İnşallah guzel bir tedavi uygulanir

27 Kasım Cumartesi

10.00
1 trabzon hurması

Kahvaltı 12.00
1 tavada yumurta
4-5 tane patates kızartması
Biraz telli peynir
Bikaç lokma ekmek

Akşam 18.00
2 tavuk but 4 elma dilim patates (fırında)
Biraz havuç tarator
3 tane bolll acılı acur turşusu 🤤

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia C _CikiLeta

Eklentiler

• FF083899-9B16-434C-B3C8-37A98AEA3D3E.jpeg
    FF083899-9B16-434C-B3C8-37A98AEA3D3E.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 27
X