Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Sucuklu yumurta
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Adana kebap
Soğan salatası
Su 1.5 litre spor yürüyüş
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia fittanne
İyiyim canım sen nasılsın bebe anca uyuduHoşbuldum canımnasılsın
Bizimki hamur işi yemez et zayıf noktasıHasbam hem kilolu hem kızarma istiyor benimkide öyle yallah anana diyorum hamur işi kızartma isteyince
Benim evde var gel canım.Yeşil mercimek yazılmış gördüm canım yedim mercimekli börek istedi
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Ay bende alayım mercimek severimBenim evde var gel canım.
Dayak arsızi olmuş bunlar.Popo sivridir bende azıcık daha vur söner belki
Bende iyiyim canım Allah bağışlasın bebeniİyiyim canım sen nasılsın bebe anca uyudu
Yemeden gün geçmiyorDayak arsızi olmuş bunlar.
Kayınvalidem öyleydi hastalanmadan önce jaftada 2 pişi iki börek piserdi evde şimdi yokAy ne güzel bizimkinin dibi düşer anası her hafta ya pisi ya börek gönderir buzluk dolu bugunde lokma göndermiş oldurcek beni
Amin canım benimBende iyiyim canım Allah bağışlasın bebeni
Biz karistirmiyoruz Karıştıran düşünsün.Kızlar çok Yorgunum kaçıyorum..
@Migimfesang afiyet olsun kızlar gördüm menülerinizi yarın dikkat edelim lütfen
sara_28 canım menünü göremedim ? Etiketlersin
Bencede ya yeşil takım olmasın haftaya çok karışık oluyor çoğu karıştırmış
Diyorum ya kendimi domates güzeli gibi hissediyorum sanki
E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Benim evde var gel canım.
Tobe Yarabbi bugün dedim artık oğluna iyilik yapmıyorsun aldığımda 65 kiloluk adamı 75 kilo yaptın dedim gönderme diyorum kadın ne olcak ondan geç o eritir diyor erise 10 kilo fark olmaz anne diyordum yok erirmis o limon tuzu ya bu adam ericekKayınvalidem öyleydi hastalanmadan önce jaftada 2 pişi iki börek piserdi evde şimdi yok
Benim eşimde bu ara baya kg aldi. Gobek onden onden gidiyor masallah saglam yerTobe Yarabbi bugün dedim artık oğluna iyilik yapmıyorsun aldığımda 65 kiloluk adamı 75 kilo yaptın dedim gönderme diyorum kadın ne olcak ondan geç o eritir diyor erise 10 kilo fark olmaz anne diyordum yok erirmis o limon tuzu ya bu adam ericek
Benim kv de de çalışmaya başlamadan once herşeyi yapardi. Artik aksam yemegini bile gecistiriyor yorgunluktanKayınvalidem öyleydi hastalanmadan önce jaftada 2 pişi iki börek piserdi evde şimdi yok