- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
2013 den beri tarcin fobim var
En iyisi rüyanda bozBozacak zamanim yok ki azcik dusuneyim hayati vs desem kucuk uyanir , buyugun ders vakti gelir. Adimlarida atmak lazim aha bi bakmissin bozamadan uyku vakti gelmis .Yogunluktan bozamiyorum
Para var huzur var bol kepce kullanmisAyy ben tarcini 2tane 5tanede karanfil koydum
Gece izledigim filmler var ruyadada kiz sevgilisiyle nehir kenarinda kavusuyordu bu gece +18e girmeden uyandimEn iyisi rüyanda bozanca o zaman fırsat olur
Ablamin yanina gitmistim yediğim yemekten zehirlendim sanirim öyle düşünüyorum2013 de tarcinla aranizda ne gecti
Bide gittim 1paket daha aldimPara var huzur var bol kepce kullanmiscubuk tarcin cok kuvvetli yarim kirsan bile yeter .
Zehirlenmeye cozumun yogurt oldugunu birinin de aklina gelmedi mi tarcin icirdilerAblamin yanina gitmistim yediğim yemekten zehirlendim sanirim öyle düşünüyorum
Midem kotu diye tarcin ic dediler o gunden beri tarçınli birsey yiyemiyorum
Daha oncede sevmezdim ama o daha cok etkiledi
Tamam kapattim konuyuAblamin yanina gitmistim yediğim yemekten zehirlendim sanirim öyle düşünüyorum
Midem kotu diye tarcin ic dediler o gunden beri tarçınli birsey yiyemiyorum
Daha oncede sevmezdim ama o daha cok etkiledi
Tövbe ya zaten psikoloji gitmiş daha neyi bozucanGece izledigim filmler var ruyadada kiz sevgilisiyle nehir kenarinda kavusuyordu bu gece +18e girmeden uyandim
Solucandan sonra sasirmadik ki biz bunaÇubuk tarçım yerim ben
Bunalima girip 1 gun yatmak istiyorum meselaTövbe ya zaten psikoloji gitmiş daha neyi bozucan
Ablam o zaman pratiyendi ama acile bile gitmedik bu iste bir tuhaflik varZehirlenmeye cozumun yogurt oldugunu birinin de aklina gelmedi mi tarcin icirdilertarcin hazimsizliga iyi geliyor ama
Kız yenir ben sıcak su ile beraber yerdim wc den çıkamıyorsun solucanı küçükken yedim başımda annem olsa yedirmezdiSolucandan sonra sasirmadik ki biz buna
Vallah bunalıma girsende izin vermezler 1 günü bırak bir kaç saat yatamazsinBunalima girip 1 gun yatmak istiyorum mesela
Tarçınin gunahı ne burdaAblam o zaman pratiyendi ama acile bile gitmedik bu iste bir tuhaflik var
Midem bulaninca halam onermisti o zaman iyi gelir diye
Zehirlendigimi sonra dusundum yedigim sey tavukdu hic aklima gelmedi basta
Kelin merhemi hesabi valla Allah korumus . Benim amcam 13 yasinda yemek yemisler yemekte bitek amcam yogurt yememis digerleri cacik yemis ve amcami sabah besin zehirlenmesinden ölu bulmuslarAblam o zaman pratiyendi ama acile bile gitmedik bu iste bir tuhaflik var
Midem bulaninca halam onermisti o zaman iyi gelir diye
Zehirlendigimi sonra dusundum yedigim sey tavukdu hic aklima gelmedi basta
Sicacik 30dk dusa da raziyim kucugu yapisti resmen kiyamet koptu dun oda girecekmis nasil yikandim haberim yok 5dk daVallah bunalıma girsende izin vermezler 1 günü bırak bir kaç saat yatamazsin
Başın sağolsunKelin merhemi hesabi valla Allah korumus . Benim amcam 13 yasinda yemek yemisler yemekte bitek amcam yogurt yememis digerleri cacik yemis ve amcami sabah besin zehirlenmesinden ölu bulmuslargecen senede acilde biriyle karsilastim vanilyadan butun aile hastanelik olmus tarihi gecmis vanilyadan kek yapmis kadin birsey olmaz diye ama olmus isye