Benim kide öyle etrafı silip supureyim dedim zır zır durmadı uyuttum şimdi kalkana kadar ne yaparsamSicacik 30dk dusa da raziyim kucugu yapisti resmen kiyamet koptu dun oda girecekmis nasil yikandim haberim yok 5dk da
Sagol canim anne ogul kavustular rabbim yerlerde mutlu etsin.Başın sağolsun
Ne mi yaparsan burda msj yaziyorsun yuru git simdi kalkarBenim kide öyle etrafı silip supureyim dedim zır zır durmadı uyuttum şimdi kalkana kadar ne yaparsam
Amin inşallahSagol canim anne ogul kavustular rabbim yerlerde mutlu etsin.
He valla cok doğruNe mi yaparsan burda msj yaziyorsun yuru git simdi kalkar
Iste tarcin yedim midemi daha kotu yaptiTarçınin gunahı ne burda
Yaa Allah rahmet eylesin canimKelin merhemi hesabi valla Allah korumus . Benim amcam 13 yasinda yemek yemisler yemekte bitek amcam yogurt yememis digerleri cacik yemis ve amcami sabah besin zehirlenmesinden ölu bulmuslargecen senede acilde biriyle karsilastim vanilyadan butun aile hastanelik olmus tarihi gecmis vanilyadan kek yapmis kadin birsey olmaz diye ama olmus isye
Sagol.kaptanimYaa Allah rahmet eylesin canim
Başınız saolsun tarihi geçmek de kötüKelin merhemi hesabi valla Allah korumus . Benim amcam 13 yasinda yemek yemisler yemekte bitek amcam yogurt yememis digerleri cacik yemis ve amcami sabah besin zehirlenmesinden ölu bulmuslargecen senede acilde biriyle karsilastim vanilyadan butun aile hastanelik olmus tarihi gecmis vanilyadan kek yapmis kadin birsey olmaz diye ama olmus isye
Kesinlikle onemli tarihi gecmese bile ozellikle kuruyemislerin ,baharatlarin renk ve kokusuda onekli . Uygun kosullarda saklanmazsa aflotoksin olusturur en cok bilinmeyen zehirlenme sebebi baharatlardir (kirmizi toz biber basta )Başınız saolsun tarihi geçmek de kötü
Burda geçen gün haberlerde çıktı kurıyemişcide kestane şekeri 5 tl ye satmış ama kestane şekeri normalde 50 tl ymiş tarihi geçmiş kırmızı kalemle sildirmişler müşteri farketmiş zabitayı aramışlar 427 tl ceza yemş sağlıgın oynamanın bedeli 427
Ucuz diye alıyorduk demek tarihleri önemli onu anladım dikkat etmek lazım
Basiniz sagolsun canim cok uzuldumKelin merhemi hesabi valla Allah korumus . Benim amcam 13 yasinda yemek yemisler yemekte bitek amcam yogurt yememis digerleri cacik yemis ve amcami sabah besin zehirlenmesinden ölu bulmuslargecen senede acilde biriyle karsilastim vanilyadan butun aile hastanelik olmus tarihi gecmis vanilyadan kek yapmis kadin birsey olmaz diye ama olmus isye
Kapi acik birakiyosun klozeti ellicek diye olmuyor. Uyurken yapsan ya aglarsa duymazsam diyosun. En rahat eşim evdeyken yapiyorum. Yine de max 10 dk da cikiyorumSicacik 30dk dusa da raziyim kucugu yapisti resmen kiyamet koptu dun oda girecekmis nasil yikandim haberim yok 5dk da
Kupeside cok yakismis maşallahİşleri hallettik geldik, kizla odev zamanı
Kiz bunlar ne güzel masallahİşleri hallettik geldik, kizla odev zamanı
Kupeside cok yakismis maşallah
Buyukde saçlarını gule gule kullansin
Teşekkürler kaptanlarimKiz bunlar ne güzel masallah