Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sicacik 30dk dusa da raziyim kucugu yapisti resmen kiyamet koptu dun oda girecekmis nasil yikandim haberim yok 5dk da :KK43:
Benim kide öyle etrafı silip supureyim dedim zır zır durmadı uyuttum şimdi kalkana kadar ne yaparsam 😑

Kelin merhemi hesabi valla Allah korumus . Benim amcam 13 yasinda yemek yemisler yemekte bitek amcam yogurt yememis digerleri cacik yemis ve amcami sabah besin zehirlenmesinden ölu bulmuslar :KK43: gecen senede acilde biriyle karsilastim vanilyadan butun aile hastanelik olmus tarihi gecmis vanilyadan kek yapmis kadin birsey olmaz diye ama olmus isye
Yaa Allah rahmet eylesin canim:KK43:

Kelin merhemi hesabi valla Allah korumus . Benim amcam 13 yasinda yemek yemisler yemekte bitek amcam yogurt yememis digerleri cacik yemis ve amcami sabah besin zehirlenmesinden ölu bulmuslar :KK43: gecen senede acilde biriyle karsilastim vanilyadan butun aile hastanelik olmus tarihi gecmis vanilyadan kek yapmis kadin birsey olmaz diye ama olmus isye
Başınız saolsun tarihi geçmek de kötü
Burda geçen gün haberlerde çıktı kurıyemişcide kestane şekeri 5 tl ye satmış ama kestane şekeri normalde 50 tl ymiş tarihi geçmiş kırmızı kalemle sildirmişler müşteri farketmiş zabitayı aramışlar 427 tl ceza yemş sağlıgın oynamanın bedeli 427 😐
Ucuz diye alıyorduk demek tarihleri önemli onu anladım dikkat etmek lazım

Başınız saolsun tarihi geçmek de kötü
Burda geçen gün haberlerde çıktı kurıyemişcide kestane şekeri 5 tl ye satmış ama kestane şekeri normalde 50 tl ymiş tarihi geçmiş kırmızı kalemle sildirmişler müşteri farketmiş zabitayı aramışlar 427 tl ceza yemş sağlıgın oynamanın bedeli 427 😐
Ucuz diye alıyorduk demek tarihleri önemli onu anladım dikkat etmek lazım
Kesinlikle onemli tarihi gecmese bile ozellikle kuruyemislerin ,baharatlarin renk ve kokusuda onekli . Uygun kosullarda saklanmazsa aflotoksin olusturur en cok bilinmeyen zehirlenme sebebi baharatlardir (kirmizi toz biber basta )

Basiniz sagolsun canim cok uzuldum

İşleri hallettik geldik, kizla odev zamanı 🥴🤣😜

Eklentiler

• IMG_20211127_123649.jpg
    IMG_20211127_123649.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20211127_123643.jpg
    IMG_20211127_123643.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 38
Sicacik 30dk dusa da raziyim kucugu yapisti resmen kiyamet koptu dun oda girecekmis nasil yikandim haberim yok 5dk da :KK43:
Kapi acik birakiyosun klozeti ellicek diye olmuyor. Uyurken yapsan ya aglarsa duymazsam diyosun. En rahat eşim evdeyken yapiyorum. Yine de max 10 dk da cikiyorum

X