- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Eee benim bilmedigim ne var baskaBen onu kast etmemişdim bak oda olur ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee benim bilmedigim ne var baskaBen onu kast etmemişdim bak oda olur ama
İşte ben öylesine gör dedim ne görecen.Eee benim bilmedigim ne var baska
Amin senin bu hafta daha zor kaptansin tartiyla yatarsın bütün haftaAllah sonumuzu hayır etsin
Canım benim....her zaman yanındayım... Senin için az önce Eva fitness yaptım 5000 adım attım geldimEvet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki
Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,
Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim .
@Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.
North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin
@masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum
@60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim. Yoksa ahanda böyle yaparim seni
@masal_19 her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.
@Cordeliaa kaptanicem sana sozum yok.
S sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.
C Chikolata_gozlum bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadi bakalim .
Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.
Günaydın canim ❤Pazartesi
Günaydın herkese mutlu huzurlu hafta sonları
Kaptan olduğum zaman aç bırakıyorum kendimi resmen bu yüzden kaptan olmayı istemiyorum gelip beni buluyorAmin senin bu hafta daha zor kaptansin tartiyla yatarsın bütün hafta
Burasi düne bakış 7derece yükseldi güzel havaHerkes yatiyor mu acaba. Kaptan burda acayip ruzgar ,yagmur var balkondan ucuyordum az daha sen sakin disari cikma Zipzip-
Disari gidip geldim ama ruzgar yoktuHerkes yatiyor mu acaba. Kaptan burda acayip ruzgar ,yagmur var balkondan ucuyordum az daha sen sakin disari cikma Zipzip-
Kapkaranlik su saatte ışiklar acik bi kahve yapip kendi piskolojimi bozmayi dusunuyorumBurasi düne bakış 7derece yükseldi güzel hava
Iyyy tarçın deme banaElmayla tarçını kaynattim ödem suyu yaptım göya tarçının baskin kokusu çok içilecek gibi degilki
Bir tane atsaydin canim .Nar cicegi 1tk , 1 elma kabugunu derin soy kabugunu kullan , 1 cubuk tarcinElmayla tarçını kaynattim ödem suyu yaptım göya tarçının baskin kokusu çok içilecek gibi degilki
Sanki cok psikolojimiz iyide bozcakmısKapkaranlik su saatte ışiklar acik bi kahve yapip kendi piskolojimi bozmayi dusunuyorum
TarçınIyyy tarçın deme bana
Ayy ben tarcini 2tane 5tanede karanfil koydumBir tane atsaydin canim .Nar cicegi 1tk , 1 elma kabugunu derin soy kabugunu kullan , 1 cubuk tarcin
2013 den beri tarcin fobim varTarçın
Tamam tamam tarçın demedim2013 den beri tarcin fobim var
Bozacak zamanim yok ki azcik dusuneyim hayati vs desem kucuk uyanir , buyugun ders vakti gelir. Adimlarida atmak lazim aha bi bakmissin bozamadan uyku vakti gelmis .Yogunluktan bozamiyorumSanki cok psikolojimiz iyide bozcakmıs