Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki :confused::confused:

Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,:KK66:

Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim . :KK6::KK6::KK6:

@Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.:KK19::KK19:

North River North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin :KK5::KK5:

@masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum :KK28::KK68:

@60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim. :KK71: Yoksa ahanda böyle yaparim seni :KK4::KK4:

@masal_19 her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.:KK5:

@Cordeliaa kaptanicem sana sozum yok.
:KK60:

S sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.:KK36::KK36:

C Chikolata_gozlum bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadi:KK6::KK6: bakalim .

Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Canım benim....her zaman yanındayım... Senin için az önce Eva fitness yaptım 5000 adım attım geldim💪💪💪😘😘😘🏃🏃🤸🤸

X