İyi hadi şimdilik seninkini ellemeyelim dolap silmeyi sallarsa haber et amaAman abla dursun durduğu yerde ömrümün törpüsü
Kiz susBana geldi vallaaa milletinki ölür zengin olur benimki dünyaya kazığı çakacak öyle hissediyorum benide 4kolluya gündoğdu mezarlıgina
Sonum o hislerim kuvvetli biliyosunKiz sus
Sensin tatlı şapşikAy abla çok tatlısın ya
Kolay birşey canım ama küpe takmak lazım sürekli.İnşallah. Yüsrada delik kapaninca 2. Kez zor olmustu. Eslem dahada büyük şimdi
Kız sus hepimizin sonu oSonum o hislerim kuvvetli biliyosun
Ben hala deldiremedim 5 yaşına girecek iki tane çift altın küpesi var takmadık duruyoİnşallah. Yüsrada delik kapaninca 2. Kez zor olmustu. Eslem dahada büyük şimdi
Dur hele ümidini yitirme ben bir gidip Hannaz bacimdan el alayımBana geldi vallaaa milletinki ölür zengin olur benimki dünyaya kazığı çakacak öyle hissediyorum benide 4kolluya gündoğdu mezarlıgina
Günaydin ablacimAllah Allah ben buraya niye geldim niçin geldim haaah aklıma geldi kızlara bir günaydın diyecektim mevzu nerelere geldi böyle
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Günaydın ablacımAllah Allah ben buraya niye geldim niçin geldim haaah aklıma geldi kızlara bir günaydın diyecektim mevzu nerelere geldi böyle
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Amin canım benim Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın güzel yazılar yazsın inşallah
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar ❤
Günaydın kızlar
günaydınnnnn canlarrrrr
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın kıslar
PazartesiBu hafta beni alan takim yaşadı
Günaydin
Günaydın hanımlar
Gunaydinlarrrr
Günaydın kızlarr
Günaydın
Herkese günaydın canlar
Günaydın canım.
MasterFit güzelleri günaydın kızlar.
Günaydın herkese mutlu huzurlu hafta sonlarıAllah Allah ben buraya niye geldim niçin geldim haaah aklıma geldi kızlara bir günaydın diyecektim mevzu nerelere geldi böyle
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Gunaydin canımPazartesi
Günaydın herkese mutlu huzurlu hafta sonları
Günaydın canımPazartesi
Günaydın herkese mutlu huzurlu hafta sonları
Benimde ayaklarimEllerim davul gibi bugün