- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerim davul gibi bugün
Abla kardes tursu mu yediniz ,niye sistiniz bu kadarBenimde ayaklarim
Tuzluda yemem ben amaAbla kardes tursu mu yediniz ,niye sistiniz bu kadar
Iyiyim sağolGünaydın takımımın azimli kızları nasılsınız bakalım....
Hafta sonu rehavetine kapılmayalım canlar napiyoruz cuma kupayı kaldırmak için yemiyoruz, yemiyoruz derken sağlıklı besleniyoruz, sizlere güveniyorum
@Li_zigi
askrhpozitif
madamhd
Kahve __Kokusu
sardunya1038
Sarı takıma söz yok
Zipzip-
M MissHayaLet
Nehir6161
ARKADAŞLAR LÜTFEN MENÜLER EKSİKSİZ OLSUN... ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN GÖZDEN KAYBOLMASIN...
ADIMLARI TAMAMLAYALIM LÜTFEN AVANTAJLARI KAYBETMEYELİM...
MUTLU HAFTA SONLARI DİLERİM
Allah korumuşAksam Rüyamda ananemin evinin orda biseyler oluyordu ama ney olduğunu göremedim,annem simdi dedi dedenlerin ordaki kavak devrilmis bereket evlerin üstüne degil dedi
Aynen canım ama ben aptalmiyım neAllah korumuş
Aaa bi beklemiyorsun ki sıranıIyiyim sağol
Ben sabırsızimAaa bi beklemiyorsun ki sıranı
Aa ne aptalı canım nerden çıkardın estağfurullahAynen canım ama ben aptalmiyım ne
Eee bu ara biseyler göruyorum çıkiyorAa ne aptalı canım nerden çıkardın estağfurullah
NASILSIN ABLACIM İNŞALLAH HALİN KEYFİN YERİNDEDİRBen sabırsızim
Sağol canim sen nasilsinNASILSIN ABLACIM İNŞALLAH HALİN KEYFİN YERİNDEDİR
Tamam da ona aptalı denmez temiz kalpli denirEee bu ara biseyler göruyorum çıkiyor
Temiz kalbimi bombok ettiler be kuzuTamam da ona aptalı denmez temiz kalpli denir
Edebiyat ilk dersi veriyorum onun adı aptal değil abdal yavrumAynen canım ama ben aptalmiyım ne
İdare eder işte herif evdezaten dolapta silmez, bi p.k yapmazSağol canim sen nasilsin
Aman abla ikiside ayni iste harfi degistir aptalEdebiyat ilk dersi veriyorum onun adı aptal değil abdal yavrum
Hayırdır inşallah diyelim
Geçmiş olsun fazla yürüme ayagın agrıyorsaTuzluda yemem ben ama
Canim pazartesi bakalim ultrason falan cekcekler bildigin şiş benimkinler