- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Seninki de benimki de bokİdare eder işte herif evdezaten dolapta silmez, bi p.k yapmaz
O yapanlar var ya yesinler o p.kuTemiz kalbimi bombok ettiler be kuzu
Günaydın tatlım kaçırmam böyle güzel mesajıGünaydin ablacim
İzmir'i de vurdu fırtına, dün gece fenaydı . umarım hiç bir yerde can kaybı olmamıştırAksam Rüyamda ananemin evinin orda biseyler oluyordu ama ney olduğunu göremedim,annem simdi dedi dedenlerin ordaki kavak devrilmis bereket evlerin üstüne degil dedi
Sagol canimGeçmiş olsun fazla yürüme ayagın agrıyorsa
Burasida aksam uctu vallaİzmir'i de vurdu fırtına, dün gece fenaydı . umarım hiç bir yerde can kaybı olmamıştır
Bakma sen sapitmaya yer arıyorumGünaydın ablacımkonular derin olunca sende sapıttın
Insallah cozum olur canimTuzluda yemem ben ama
Canim pazartesi bakalim ultrason falan cekcekler bildigin şiş benimkinler
Ozaman çocuklari ver eline baksin sen sil dolaplari
Ona 6 his kuvvetli derler canim benimde her düşündüğüm çıkar acaba çokmu düşünüyoruz kafaları bir rahat bıraksak gecermi bu halAa ne aptalı canım nerden çıkardın estağfurullah
Antalya da aynısı...birazdan sınava gideceğim uçmadan giderim inşallah...keşke rüzgar Bursa'ya atsa beniBurasida aksam uctu valla
İnşallah canım valla bıktimInsallah cozum olur canim
Bursa da oldugunda bulusamadık kiAntalya da aynısı...birazdan sınava gideceğim uçmadan giderim inşallah...keşke rüzgar Bursa'ya atsa benifilizimin kucağına mesela
Yaaa kimi ruyamda görsem ertesi gün görüyorum yada haberini alıyorumOna 6 his kuvvetli derler canim benimde her düşündüğüm çıkar acaba çokmu düşünüyoruz kafaları bir rahat bıraksak gecermi bu hal
Allah hayira çıkarsın rüyalarını canım.. kötü sonuçlar olmuyorsa üzülme ..Yaaa kimi ruyamda görsem ertesi gün görüyorum yada haberini alıyorum
İyidir beeeeeaaaaaaaa senden
Ne dedi kiz o kadarAnnemi aradım görüntülü 10dk çiçekleriydi konusmanin bende dinledim
En degerlileri cicekleriymis anladim