- 16 Mart 2008
- 45.716
- 222.967
Kocalarin ömrü kisalsin meydanı onlara bırakmak yokÖmrümüz kısalıyor gibi hissediyorum nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocalarin ömrü kisalsin meydanı onlara bırakmak yokÖmrümüz kısalıyor gibi hissediyorum nedense
He valla hayat korksun sendenHayatın icine çomak sokmuşum yetmezmi
Abla ölmeyen koca yapmıslarKocalarin ömrü kisalsin meydanı onlara bırakmak yok
Tövbe est.Abla ölmeyen koca yapmıslar
Korksun valla ablaHe valla hayat korksun senden
Ulan şebeğe dönmuşBebemin banyo vakti gelmiş yedigini her yerine sürmüş Eki Görüntüle 2959879
Maşallah sübhanallahBebemin banyo vakti gelmiş yedigini her yerine sürmüş Eki Görüntüle 2959879
İşte beraber kisayiz zatenGene senin koca mutfak dolaplarini siliyor neden ömrün kısalsin
Aman abla dursun durduğu yerde ömrümün törpüsüKocalarin ömrü kisalsin meydanı onlara bırakmak yok
O da milyonda bir sana mı denk geldi a benim kınalı kuzum ...ben bir balkona çıkayım böyle olmayacak kuru kuru dertlenmeyim şimdiAbla ölmeyen koca yapmıslar
Maşallah sübhanallah
Ulan şebeğe dönmuş
Bana geldi vallaaa milletinki ölür zengin olur benimki dünyaya kazığı çakacak öyle hissediyorum benide 4kolluya gündoğdu mezarlıginaO da milyonda bir sana mı denk geldi a benim kınalı kuzum ...ben bir balkona çıkayım böyle olmayacak kuru kuru dertlenmeyim şimdi
AMan hemencik yapıyorlar canım uyuşturucu krem hop deliyor.Bende cikolata vermiştim az önce pakladim. Birazdan kuaföre gidicez büyüğün sacini duzelltirelim. Kucugunde kulaklarini deldirsem zapt edebilir miyim onu düşünüyorum
Maşallah yumuş yumuş yerim ben onuBebemin banyo vakti gelmiş yedigini her yerine sürmüş Eki Görüntüle 2959879
Ay abla çok tatlısın yaO da milyonda bir sana mı denk geldi a benim kınalı kuzum ...ben bir balkona çıkayım böyle olmayacak kuru kuru dertlenmeyim şimdi
İnşallah. Yüsrada delik kapaninca 2. Kez zor olmustu. Eslem dahada büyük şimdiAMan hemencik yapıyorlar canım uyuşturucu krem hop deliyor.