- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Günaydın canim ❤Gunaydinlarrrr
Gunaydin canim kaptanimGünaydın canim ❤
Evet çok romantik çamaşır sulu ve yağ sökücü kokulu bir aşkımız vardıBugunden sonra daha guzel menüler bekliyoruz takimcak
Adimlar süper , yarin da bugun yediklerimizi telafi etme adina fazladan adim attik mi tamamdir bu isayacigina saglik
Ne romantik en bi sevdigim.Biz de ben mutfagi temizledim o camasir katladi
Hoş buldummmEvet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki
Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,
Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim .
@Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.
North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin
@masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum
@60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim.Yoksa ahanda böyle yaparim seni
menekse_kokusu her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.
@Cordeliaa kaptanicem sana sozum yok.
@sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.
@Pikachu_ bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadibakalim .
Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın kızlar ❤
Günaydın kızlar
günaydınnnnn canlarrrrr
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Başarılar dilerim ablabu gün açık öğretim sınavı var sabah erken kalktım kahvaltı hazırladım benim sıpa yemem dedi bal şerbeti yaptım onu içti babası götürdü az önce , oğlanı bırakıp gelecek , kaynım uyuyor , ne zaman uyanırsa kahvaltı hazır olsun diye çayı da demledim bekliyorum :)))
Sadece kilo verenler spor yapmiyorlarDun annemde bakamadim bu yesil takim nedir ?
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarr
Günaydın
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın kıslar
Günaydın kızlarGünaydın kızlarr
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Gulsem mi aglasam mi dedikleri gibi olmus . Evde sadece sen diyet yapinca cok zor oluyor hele yeme icme seven evlerde . Ama daha once yaptin yine yaparsin dogru zaman cok onemli canim . Ruhun hazir olmayinca gel git oluyor hepÇocuklar tatile girince bı biraktim düne kadarne yazikki aylarca diyette yapsam yemeye basliyinca midem deliksiz kuyu oluyor ve benim şu sıra ki modum "düzelicez inşallah şu olaylar bı bitsin" demek oluyor
Aha bide o mu ciktiSadece kilo verenler spor yapmiyorlar
Itinayla cosulur ,costurulurOo kaptan gece yarisi cosmushamburger bogazima takildi saka saka
Afiyet olsun migim kahvaltı yaptın mı?Kayısılı yeşilçay yaptım
Dişardan daha iyi bence
4 adet kuru kayısıyı küp küp dogradım
Karanfil tarçin attım
1.5 kaşık yeşilçay attım 1 lt sıcak su koydum
10-15 dk beklettim içiyorumOh mis gibi kış gününde içmek için en iyi ideal
Ben yapıyorumSadece kilo verenler spor yapmiyorlar