Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın maviş kaptan 💙:KK74:
Günaydın kizlar 😍❤️ hava mis yuruyese çıktım ankara manzarasınınEki Görüntüle 2959849 karşısında🏃‍♀️❤️❤️ hayat ne güzel seviyorum yaşamayı inşallah çabuk ölmem😁😁
Günaydınn. :KK74:Oo manzara süper.👍🏻
İnşallah 1000 sene yaşarsın 🤪
45 dk gazım bitdi 1 saat olmadı 🤣🤣🤣
Günaydın hanımlar 💚❤️💙💛
Günaydın 💙❤️💚💛
Biride dememiş bugb haftasonu Bal0ncuk Bal0ncuk hatırlayalım günaydn dielim hıh:KK12::KK12::KK12:

Günaydnn :110:
Günaydın :KK74:
🥲
Günaydın kızlarr🎈🎈🎈
Günaydın :KK74: Kız Bal0ncuk Bal0ncuk un balonlarınımı aldın ? :eek:
Günaydın kızlar 💋

Başarılar dilerim abla💞

Foto atabilmek için siteye tarayıcıdan gireyim dedim şifreyi birkaç kez yanlış girince kitlendi hesabım. Sadece uygulamadan giriyorum.

Çok eski üyeyim o zamanki mail adresimin şifresini falan da hatırlamıyorum ☹️
Aktif e posta adresin varsa yöneticilere yazip yeni sifre isteyebilirsin canim 🤗🤗

Foto atabilmek için siteye tarayıcıdan gireyim dedim şifreyi birkaç kez yanlış girince kitlendi hesabım. Sadece uygulamadan giriyorum.

Çok eski üyeyim o zamanki mail adresimin şifresini falan da hatırlamıyorum ☹️
Giris yapmissin kazene yaz sifirlarsiniz canim

Günaydın kızlar :))

Tartım geldi tartıldım ama çok fazla vermişim. En son geçen hafta cuma tartılmıştım o günde tartımı silerken düştü kırıldı. Aynı marka aldım az önce geldi eşimde kaç defa tartıldı doğru gösteriyor ama ben inanmıyorum ya çok fazla fark var 🤭 ödem mi gitti ne oldu 😇😇 geçen hafta cuma 86.700 düm ☺️

BDBF89CF-F370-4C12-B6F1-A5032731F2A1.jpeg

Tartım geldi tartıldım ama çok fazla vermişim. En son geçen hafta cuma tartılmıştım o günde tartımı silerken düştü kırıldı. Aynı marka aldım az önce geldi eşimde kaç defa tartıldı doğru gösteriyor ama ben inanmıyorum ya çok fazla fark var 🤭 ödem mi gitti ne oldu 😇😇 geçen hafta cuma 86.700 düm ☺️

Eki Görüntüle 2959863
Eğer öyleyse çok güzel ödemlerin gitmis canim

Eki Görüntüle 2959863
Günaydın canim tebrik ederim 😍😍

Eki Görüntüle 2959863
Günaydın. Tebrikler güzel eksi 💕

günaydınnnnn canlarrrrr:KK36:

Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

Günaydın kızlar:KK36:
💙💙💙
❤️❤️❤️
💚💚💚
💛💛💛

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar 💚

Günaydın kıslar :KK200:

Günaydın hanımlar 💚❤️💙💛

Biride dememiş bugb haftasonu Bal0ncuk Bal0ncuk hatırlayalım günaydn dielim hıh:KK12::KK12::KK12:

Günaydnn :110:

Günaydın herkese 🥰 bugün nasip olursa babam servise çıkacak 🥰 bebemle kahvaltı yaptık yatak keyfindeyiz 🤗

Günaydın kızlarr🎈🎈🎈

Eki Görüntüle 2959863
Günaydın kizlarrrr 💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍💜🤍💜

X