- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Günaydın canimGünaydın hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimGünaydın hanımlar
10 günlük detoksa katildim diyetisyenleDetoks mu yapiyosuninşallah karşılığını alırsın cnm
Ne detoksu yapıyorsun
Bilmiyorum ya girdim bir yola ama hayirlisi artikCanım sen vücudunu daha iyi bilirsin tabi ama bu kadar katı diyet yapmak sonrası için zararlı değil mi ?
Dün akşam tatlıdan yememişsin ama en azından Çerez’den yiyebilirdin biraz çayın yanında..
Ya da bu hakkını günlük evde olduğun müddetçe değil ama misafirliğe gittiğinde kullanabilirsin..
Günaydın canim ❤
Gönaydın
Günaydın canim ❤
Gönaydın
Evet kaptanim evde iken iciyorum masaya su koyuyorum ama disarda olmadi. Bide wc olayi zor oluyor.Afiyet olsun canim su az olmus ❤
Çocuklar tatile girince bı biraktim düne kadar ne yazikki aylarca diyette yapsam yemeye basliyinca midem deliksiz kuyu oluyor ve benim şu sıra ki modum "düzelicez inşallah şu olaylar bı bitsin" demek oluyor
Koruma nasil geçiyor kg aldin mi, bu aralar kafam hep onda koruyabilecek miyim
Evet ya disarda veya başkasının evinde WC girmek sıkıntıEvet kaptanim evde iken iciyorum masaya su koyuyorum ama disarda olmadi. Bide wc olayi zor oluyor.
Adım atmana gerek yok migiAdım hala 0
Oo kaptan gece yarisi cosmus hamburger bogazima takildi saka sakaEvet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki
Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,
Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim .
Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.
North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin
@masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum
@60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim. Yoksa ahanda böyle yaparim seni
@masal_19 her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.
Cordelia kaptanicem sana sozum yok.
@sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.
@Pikachu_ bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadi bakalim .
Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.
Günaydın canim gözün aydınGünaydın herkese bugün nasip olursa babam servise çıkacak bebemle kahvaltı yaptık yatak keyfindeyiz
Gozun aydin canimGünaydın herkese bugün nasip olursa babam servise çıkacak bebemle kahvaltı yaptık yatak keyfindeyiz