Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım sen vücudunu daha iyi bilirsin tabi ama bu kadar katı diyet yapmak sonrası için zararlı değil mi ?
Dün akşam tatlıdan yememişsin ama en azından Çerez’den yiyebilirdin biraz çayın yanında..
Ya da bu hakkını günlük evde olduğun müddetçe değil ama misafirliğe gittiğinde kullanabilirsin..
Bilmiyorum ya girdim bir yola ama hayirlisi artik

Eklentiler

• Screenshot_20211127-095409.png
    Screenshot_20211127-095409.png
    167,3 KB · Görüntüleme: 21
❤️❤️❤️
Koruma nasil geçiyor kg aldin mi, bu aralar kafam hep onda koruyabilecek miyim
Çocuklar tatile girince bı biraktim düne kadar 🙄ne yazikki aylarca diyette yapsam yemeye basliyinca midem deliksiz kuyu oluyor :KK43: ve benim şu sıra ki modum "düzelicez inşallah şu olaylar bı bitsin" demek oluyor😂😂

Evet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki :confused::confused:

Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,:KK66:

Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim . :KK6::KK6::KK6:

Aijoo Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.:KK19::KK19:

North River North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin :KK5::KK5:

@masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum :KK28::KK68:

@60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim. :KK71: Yoksa ahanda böyle yaparim seni :KK4::KK4:

@masal_19 her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.:KK5:

Cordelia Cordelia kaptanicem sana sozum yok.
:KK60:

@sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.:KK36::KK36:

@Pikachu_ bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadi:KK6::KK6: bakalim .

Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Oo kaptan gece yarisi cosmus :KK70: hamburger bogazima takildi :confused: saka saka :KK74:

X