- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Bu hafta beni alan takim yaşadı
Ama bak odulunu gormussunAkşam gorumcemlere gittik. Biz tatli almadik, gorumcem enisteyi gönderdi tatli aldirdi. Eşimde cerez almiskarsimda 2 saat yediler cok zorlandim. Bayilcam sandim
Günaydın maviş kaptanGünaydin
Günaydınn.Günaydın kizlarhava mis yuruyese çıktım ankara manzarasınınEki Görüntüle 2959849 karşısında hayat ne güzel seviyorum yaşamayı inşallah çabuk ölmem
45 dk gazım bitdi 1 saat olmadı
GünaydınGünaydın hanımlar
Günaydın
Adım hala 0
GünaydınGunaydinlarrrr
GünaydınGünaydın kızlarr
GünaydınGünaydın kızlar
Başarılar dilerim abla
Aktif e posta adresin varsa yöneticilere yazip yeni sifre isteyebilirsin canimFoto atabilmek için siteye tarayıcıdan gireyim dedim şifreyi birkaç kez yanlış girince kitlendi hesabım. Sadece uygulamadan giriyorum.
Çok eski üyeyim o zamanki mail adresimin şifresini falan da hatırlamıyorum
Giris yapmissin kazene yaz sifirlarsiniz canimFoto atabilmek için siteye tarayıcıdan gireyim dedim şifreyi birkaç kez yanlış girince kitlendi hesabım. Sadece uygulamadan giriyorum.
Çok eski üyeyim o zamanki mail adresimin şifresini falan da hatırlamıyorum
Vermem balonlarmıGünaydın maviş kaptan
Günaydınn.Oo manzara süper.
İnşallah 1000 sene yaşarsın
45 dk gazım bitdi 1 saat olmadı
Günaydın
Günaydın
Günaydın
GünaydınKız Bal0ncuk un balonlarınımı aldın ?
Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın
GünaydınGünaydın
Günaydın canim ❤
Günaydın
Eğer öyleyse çok güzel ödemlerin gitmis canimGünaydın kızlar :))
Tartım geldi tartıldım ama çok fazla vermişim. En son geçen hafta cuma tartılmıştım o günde tartımı silerken düştü kırıldı. Aynı marka aldım az önce geldi eşimde kaç defa tartıldı doğru gösteriyor ama ben inanmıyorum ya çok fazla fark varödem mi gitti ne oldu geçen hafta cuma 86.700 düm
Eki Görüntüle 2959863
Günaydın canim tebrik ederimGünaydın kızlar :))
Tartım geldi tartıldım ama çok fazla vermişim. En son geçen hafta cuma tartılmıştım o günde tartımı silerken düştü kırıldı. Aynı marka aldım az önce geldi eşimde kaç defa tartıldı doğru gösteriyor ama ben inanmıyorum ya çok fazla fark varödem mi gitti ne oldu geçen hafta cuma 86.700 düm
Eki Görüntüle 2959863
Günaydın. Tebrikler güzel eksiGünaydın kızlar :))
Eki Görüntüle 2959863
Evet çok mutlu oldum sabah sabah iyice bir motive oldumEğer öyleyse çok güzel ödemlerin gitmis canim
Teşekkür ederim canımGünaydın canim tebrik ederim
günaydınnnnn canlarrrrr
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın kıslar
Günaydin
Günaydın hanımlar
Günaydın herkesebugün nasip olursa babam servise çıkacak bebemle kahvaltı yaptık yatak keyfindeyiz
Gunaydinlarrrr
Günaydın kızlarr
Günaydın
Günaydın kizlarrrrGünaydın kızlar :))
Eki Görüntüle 2959863