Popüler Konu LenaG ile MasterFit

fırtınalar kopar da durulur da gülüm , o fırtınaları yönetmek senin elin de , hayatın sana ait nasıl olmasını istiyorsun kendin için ne istiyorsun , nasıl daha iyi olabilirsin bu soruları kendine sık sık sor ve üzerine çok düşünmeden bırak gitsin ...
Ben yapamadım ki abla birakamiyorum o yüzden destek almaya karar verdim hayırlısı olsun insaAllah iyi bir doktor çıkar karşıma da hayatım istediğim gibi yolunda gider🤗

Ben yapamadım ki abla birakamiyorum o yüzden destek almaya karar verdim hayırlısı olsun insaAllah iyi bir doktor çıkar karşıma da hayatım istediğim gibi yolunda gider🤗
kendi başımıza halledemediğimiz de destek almak en iyi yollardan bence de iyi karar vermişsin inşallah karşına da doğru kişi çıkar bir an önce

Günaydın kizlar 😍❤️ hava mis yuruyese çıktım ankara manzarasının
IMG_20211127_094132.jpg
karşısında🏃‍♀️❤️❤️ hayat ne güzel seviyorum yaşamayı inşallah çabuk ölmem😁😁

Canim bu detoks cok sarsti beni. İnan ne zaman cerez yedim hatirlamiyorum. Yani cekirdek vs
Canım sen vücudunu daha iyi bilirsin tabi ama bu kadar katı diyet yapmak sonrası için zararlı değil mi ?
Dün akşam tatlıdan yememişsin ama en azından Çerez’den yiyebilirdin biraz çayın yanında..
Ya da bu hakkını günlük evde olduğun müddetçe değil ama misafirliğe gittiğinde kullanabilirsin..

X