- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Günaydın
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Günaydın
GünaydınnnGünaydın kıslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Günaydın
GünaydınnnGünaydın kıslar
YaşasınBu hafta beni alan takim yaşadı
Seni anlıyorumAkşam gorumcemlere gittik. Biz tatli almadik, gorumcem enisteyi gönderdi tatli aldirdi. Eşimde cerez almis karsimda 2 saat yediler cok zorlandim. Bayilcam sandim
Ben yapamadım ki abla birakamiyorum o yüzden destek almaya karar verdim hayırlısı olsun insaAllah iyi bir doktor çıkar karşıma da hayatım istediğim gibi yolunda giderfırtınalar kopar da durulur da gülüm , o fırtınaları yönetmek senin elin de , hayatın sana ait nasıl olmasını istiyorsun kendin için ne istiyorsun , nasıl daha iyi olabilirsin bu soruları kendine sık sık sor ve üzerine çok düşünmeden bırak gitsin ...
Bayilmazsin bebişim ya şimdiye kadar yediklerine sayAkşam gorumcemlere gittik. Biz tatli almadik, gorumcem enisteyi gönderdi tatli aldirdi. Eşimde cerez almis karsimda 2 saat yediler cok zorlandim. Bayilcam sandim
helal olsun sana gülüm irade savaşını sen kazanmışsın maşallahhhAkşam gorumcemlere gittik. Biz tatli almadik, gorumcem enisteyi gönderdi tatli aldirdi. Eşimde cerez almis karsimda 2 saat yediler cok zorlandim. Bayilcam sandim
kendi başımıza halledemediğimiz de destek almak en iyi yollardan bence de iyi karar vermişsin inşallah karşına da doğru kişi çıkar bir an önceBen yapamadım ki abla birakamiyorum o yüzden destek almaya karar verdim hayırlısı olsun insaAllah iyi bir doktor çıkar karşıma da hayatım istediğim gibi yolunda gider
Canim bu detoks cok sarsti beni. İnan ne zaman cerez yedim hatirlamiyorum. Yani cekirdek vsBayilmazsin bebişim ya şimdiye kadar yediklerine say
Günaydın canim ❤Günaydin
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar hava mis yuruyese çıktım ankara manzarasınınEki Görüntüle 2959849 karşısında hayat ne güzel seviyorum yaşamayı inşallah çabuk ölmem
Spor yapıcaktım şimdi çok iyi oldu bu gazla 1 saat yaparım artık
Günaydınnlarrr
Günaydın kizlar hava mis yuruyese çıktım ankara manzarasınınEki Görüntüle 2959849 karşısında hayat ne güzel seviyorum yaşamayı inşallah çabuk ölmem
Canım sen vücudunu daha iyi bilirsin tabi ama bu kadar katı diyet yapmak sonrası için zararlı değil mi ?Canim bu detoks cok sarsti beni. İnan ne zaman cerez yedim hatirlamiyorum. Yani cekirdek vs
Biz biz mavi takimBu hafta beni alan takim yaşadı
Detoks mu yapiyosuninşallah karşılığını alırsın cnmCanim bu detoks cok sarsti beni. İnan ne zaman cerez yedim hatirlamiyorum. Yani cekirdek vs