Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugunden sonra daha guzel menüler bekliyoruz takimcak💙💪💦

Adimlar süper , yarin da bugun yediklerimizi telafi etme adina fazladan adim attik mi tamamdir bu is 😘ayacigina saglik 😂

Ne romantik en bi sevdigim. 😅😅😅 Biz de ben mutfagi temizledim o camasir katladi😂
Evet çok romantik çamaşır sulu ve yağ sökücü kokulu bir aşkımız vardı😂😂😂😂😂

Evet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki :confused::confused:

Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,:KK66:

Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim . :KK6::KK6::KK6:

@Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.:KK19::KK19:

North River North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin :KK5::KK5:

@masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum :KK28::KK68:

@60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim. :KK71: Yoksa ahanda böyle yaparim seni :KK4::KK4:

menekse_kokusu menekse_kokusu her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.:KK5:

@Cordeliaa kaptanicem sana sozum yok.
:KK60:

@sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.:KK36::KK36:

@Pikachu_ bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadi:KK6::KK6: bakalim .

Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Hoş buldummm 💙💙💙

Günaydın hayırlı sabahlar ❤️💐💙

Günaydın kızlar ❤💙💚

Günaydın kızlar :KK200:

günaydınnnnn canlarrrrr:KK36:

Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

Günaydın kızlar:KK36:
💙💙💙
❤️❤️❤️
💚💚💚
💛💛💛
Günaydın kızlar 💋
bu gün açık öğretim sınavı var sabah erken kalktım kahvaltı hazırladım benim sıpa yemem dedi bal şerbeti yaptım onu içti babası götürdü az önce , oğlanı bırakıp gelecek , kaynım uyuyor , ne zaman uyanırsa kahvaltı hazır olsun diye çayı da demledim bekliyorum :)))
Başarılar dilerim abla💞

Çocuklar tatile girince bı biraktim düne kadar 🙄ne yazikki aylarca diyette yapsam yemeye basliyinca midem deliksiz kuyu oluyor :KK43: ve benim şu sıra ki modum "düzelicez inşallah şu olaylar bı bitsin" demek oluyor😂😂
Gulsem mi aglasam mi dedikleri gibi olmus . Evde sadece sen diyet yapinca cok zor oluyor hele yeme icme seven evlerde . Ama daha once yaptin yine yaparsin dogru zaman cok onemli canim . Ruhun hazir olmayinca gel git oluyor hep

Kayısılı yeşilçay yaptım
Dişardan daha iyi bence
4 adet kuru kayısıyı küp küp dogradım
Karanfil tarçin attım
1.5 kaşık yeşilçay attım 1 lt sıcak su koydum
10-15 dk beklettim içiyorum🥰Oh mis gibi kış gününde içmek için en iyi ideal
Afiyet olsun migim kahvaltı yaptın mı?

X