Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım
Diğer günlerde güzel menüleri bekliyorum
Ödem için yeşil çay,bol su,yemeklerin yanında salata yemeni öneririm
Günü erken kapatırsan tartıya çok güzel yansıyor
Cok teşekkür ederim

Yarın salatayı, suyu ve hareketleri arttıracağım inşallah. Yeşil çay içemiyorum midemi bir garip yapıyor onun yerine kayısı çayı içsem?

Allah kabul etsin canım.

Bugunden sonra daha guzel menüler bekliyoruz takimcak
Adimlar süper , yarin da bugun yediklerimizi telafi etme adina fazladan adim attik mi tamamdir bu is ayacigina saglik
Mutfak dolaplarını sildik kocamla
Ne romantik en bi sevdigim. Biz de ben mutfagi temizledim o camasir katladi

Ellerine , naif kalbine saglik

Evet kizlar haftasonunu guzel gecirmeye calisalim, zaten hep yedigimiz tadini bildigimiz yiyecekler, bu hafta da yemeyelim ne olacak sanki

Sunun surasinda pazartesiye iki gun var ,

Hadi bakalim suyumuzla , sporumuzla menulerimizle süper bir hafta gecirmeye niyet edelim .

Aijoo evet sonlar zordur ama az kaldi ,sabret bu zorlu zamanlari beraber atlatacagiz. Verdiklerin vereceklerinin teminatidir diyor susuyorum.

North River Sporunla kacamaksiz menülerinle takimi ileriye tasiyacaksin , biriniz hepimiz hepimiz birimiz icin

masal3487 ayni gaye icin burdayiz hedeflerimize cabucak ulasmak icin destegini esirgemeyecegini inaniyorum

60kiloyum Canim ilk haftan cok güzeldi dikkat edince ne güzel veriyorsun, yarin ve diger gunler süper olacaksin eminim. Yoksa ahanda böyle yaparim seni

menekse_kokusu her zaman hep destek tam destek diyor ve takima hosgeldin diyorum.

Cordelia kaptanicem sana sozum yok.

S sulisim eski bir kaotan olarak takimi beraber sirtlayacagiz.

C Chikolata_gozlum bu hafta beraber yaglari yakacagiz hadi bakalim .

Evet kizlar adim ve menülerinizde etiketlemenizi unutmayin. Kacamak aklimiza dusunce buraya yazalim. Birbirimizi kontrol edelim.

Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Hep birlikte başardık kaptanım
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…